שלום!

normande17

New member
שלום!

שמי דור ואני חדש בפורום... אני מגדל שני פיתונים מתכדרים למעלה משלוש שנים...(מצורפות תמונות) אני אשמח לתרום לפורום ומקווה שתקבלו אותי בברכה... תודה!

ברוך הבא...

אני גם מגדל שני מתכדרים,זכר ונקבה...מקווה גם ללמוד ממך,שיהיה לך בהצלחה.

normande17

New member
תודה...

במקרה שלי אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...אני אפרט... קניתי את הנחש הראשון לפני 3 שנים פלוס מינוס מכפר הנגיד אצל אבי ושמעון..למי שמכיר... בכל אופן לא עיניין אותי המין כי זה היה הנחש הראשון והתכנון היה לקנות את המין השני אחרי כמה חודשים.. היה באותו טרריום 7 צאצאים שלא עברו את ה-40 ס"מ שמנו 4 עכברים חיים בטרריום וחיכינו לראות למי יש את התאבון הכי בריא וככה בחרתי את ה"נחשה" הראשונה שלי שדרך אגב אכלה 3 מתוך 4 עכברים.. אחרי מספר חודשים החלטתי למצוא לה בן זוג והזמנתי מחנות ליד הבית שלי מתכדר והדגשתי שאני רוצה זכר! אחרי יום יומיים הוא התקשר ואמר לי לבוא לקחת אותו.. באתי לחנות ראיתי שהוא הביא שני נחשים ולפיו אחד זכר והשני נקבה... אחרי "בדיקה" הוא הביא לי אחד מהם ואמר לי שהוא הזכר.. עכשיו אחרי שעברו שנתיים ואני חי בסרט שלי שיש לי זוג שיום אחד יביא לי צאצאים אבל להפתעתי גיליתי ש"הזכר" גודל בקצב יותר מהיר מהנקבה אז החלטתי לבדוק את העיניין ועשיתי לשניהם פרובס (בדיקה מין) וככל הנראה (עד היום אני לא בטוח) שזה שתי נקבות.. המצב כיום הוא שמי שהיה אמור להיות זכר יותר גדול ושמן מהנקבה ואיך שראו אותו בכפר הנגיד אמרו לי זאת נקבה בדוק ואכן ככה הראה הפרובס... בקשר לנחשה הראשונה שקניתי שהיא טיפה יותר קטנה מהשניה אני מאמין שהיא נקבה כי אחרי הכל הם לא יזדווגו אף פעם... אני מצרף תמונה של ה"זכר" שתבינו על מה אני מדבר

Itamar Levy12

New member
ברוך הבא

נחשים יפים מאוד. תקנה זכר שיהיו לך שתי נקבות לריבוי.

naja

New member
ברוך הבא.

קשה לקבוע את מין הנחש רק לפי האורך. אני מציע שתעשה לשניהם פרוב נוסף אם אינך בטוח לגבי התוצאות.

tom klein

New member
דור מה קורה אחי ??

קודם כל ברוךך הבאא חחח שמח ליראות שעדיין יש לך אותם והם ניראים מצויןן!!!! כמו שאיתמר אמר באמת אם זה באמת 2 נקבות והם ניראות לי ענקיות ושמנות באמת יכול להשתלם לך להשיג זכר בוגר ... חח עדיין יש לך את הטיאס??? שבת שלום שתיהיה לכולם..

normande17

New member
חחח תודה אחי

אני מנסה כמה שיותר לטפח אותם.. הטי אס כבר לא אצלי מכרתי אותה כבר יש אוטו למה צריך קורקינט על מנוע עם אתה יכול לנסוע על איזה חיה על 4 גלגלים ובעזרת השם עוד 4 חודש על איזה בנדיט 400 מה ככה איתך אתה עדיין קורע את השטח ומשאיר את המנאייק עצבניים רצח? חח שבת שלום לכם!

normande17

New member
ובקשר לרביה...

את ההזדווגות הראשונה שלהן אני רוצה לעבור עם מישהו בעל ניסיון כי אפילו אם יהיה לי ביצים אני לא בטוח שאני אצליח להבקיע אותם כי אין לי שום נסיון בזה.. ניסיתי בעבר לזווג אותן עם זכר ששאלתי ממגדל שיש לו נסיון או יותר נכון ככה חשבתי כי בשורה התחתונה חחחחחח במקום זכר זה היה עוד נקבה...

רן333

New member
קח בחשבון שאירוח נחשים אחרים,

או אירוח של הנחשים שלך באוסף של מישהו אחר, יכול להדביק את הנחשים שלך במחלות ובטפילים.

normande17

New member
לקחתי את זה בחשבון ובגלל זה..

אני לא הסכמתי ואני גם לא אסכים שהנחשות שלי יתארחו אצל מישהו אחר אלה, אני תומך רק באופציה שכל התהליך הזיווג עד הטלת הביצים יעשה אצלי וכמובן אין כניסה לכל נחש אני מתכנן הכל לפרטי פרטים כדי שזה יצא כמה שיותר טוב.. בכל אופן אם יש פה מישהו שיש לו זכר עם ביצים (שכבר זיווג יותר מפעם אחת) וחושב שיש פוטנציאל להרבות אותם מוזמן ליצור איתי קשר...

Kavey

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

גם לי יש שני מתכדרים, זכר ונקבה. מקווה שתהיה לעזר
מקווה שתהנה. אגב קוראים לי עדי ואני בת

talellert

New member
אני צריך עזרה ממך

כמה הוא עלה לך בכפר הנגיד ? ואם קשה לגדל פיתון מתכדר...? תודה.

Kavey

New member
בקשר לשאלה

פיתון מתכדר זה אחד הנחשים הקלים לגידול רובם אינם עצבניים ומאוד נוחי מזג חוצמזה שזאת חיה משגעת גם יפה וגם כייפית מקווה שעזרתי

tom klein

New member
המחירים למכדרים בייבי

ננעים בין 450 -600 זה בנתיים מה שראיתי כאן בארץץ.. העונה...

למעלה