שלום

היי זד!

מתנצלת על האיחור בתגובה. משתתפת בצערך.
את מוזמנת להישאר עימנו!

מירי81

New member
שלום

לא ידעתי שקיים פורום כזה.. אמא שלי נפטרה ב-6/7/05, התאבדה. היתה לה הפרעת אישיות גבולית ודיכאון קליני קשה. אני בת 24. אני כבר כותבת בקומונה אחרת שקשורה לנושא בצורה עקיפה. אני מחדשת טיפול אצל הפסיכולוגית שלי יום שישי (למעשה כבר הלכתי אליה כשאמא גססה בטיפול נמרץ). על אמא שלי אני מתאבלת כבר כמה שנים, עוד הרבה לפני שהתאבדה. אני מוקפת בחברים אוהבים, יש לי אבא טוב ודואג (הם היו גרושים כבר 10 שנים אבל הקשר שלי איתו תמיד היה טוב ואת השפיות שאבתי מהצד שלו במשפחה ללא ספק). בקיצור אני לא לבד. יש לי המון מה לכתוב ולהוציא אבל כרגע אסתפק בזה.

היי מירי.

משתתפת בצערך. אני בהחלוט מבינה את כוונתך כשאת אורמת שאת בעצם מתאבלת על אמך כבר כמה שנים. אפשר להיות קיים בלי להיות נוכח באמת, במובן שלו אנו מצפים. ועדיין, זה שוב אובדן, והפעם סופי לגמרי. אני מאוד שמחה לשמוע שיש לך תמיכה מסביב, וגם תמיכה מקצועית. את מאוד מוזמנת להישאר איתנו. סקאלי

ברוכה הבאה..

מצטערת על מה שאת עוברת, מקווה שתישארי פה נ.ב-אנחנו באותו הגיל הוקוס פוקוס1

S u n n y 1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

טוב לשמוע על התמיכה שיש לך מסביב, ושאת מחדשת את הטיפול, זה כל כך חשוב... את מוזמנת לשתף ומקווה שתמצאי כאן מקום חם ונעים

ymz

New member
ברוכה הבאה

כל אחת כאן תשמח לשמוע את כל מה שתרצי לחלוק. שמחה שיש לך אבא כ"כ תומך וטשאת מטפלת בעצמך בעזרת פסיכולוגית.

למעלה