שלום:)

x In My Life x

New member
שלום:)

אני חדשה פה...:) קראתי פה קצת
ונראה לי פורום חביב....
אממ... זו הקומונה שלי
אני לא סתם מפרסמת אותה... זו קומונה להרגיש טוב. יהיו בה בדיחות ומקרים מצחיקים:)

x In My Life x

New member
אין אפילו "ברוכה הבאה" אחד?../images/Emo3.gif

וסתם בדיחה (די מטומטמת
) ששמעתי.... איך אומרים סבבה באנגלית
grenfather coming....

faland

New member
ברוכה הבאה!!!!

רוצה עכשיו? אולי פעם הבאה לא תגנבי בדיחות ככה...

x In My Life x

New member
מר faland היקר...

אם היית טורח להכנס לקומונה עוד פעם, הייתי רואה שכתבתי הודעה מאוד ידידותית, ושאני נותנת לך את כל הקרדיט... וני אחזור עוד פעם... זו לא גניבה. תסתכל פה בכמה הודעות. אתה לא רואה את האנשים כותבים שהם שמעו את זה מחבר שלהם, מהאתר וואלה, או כל מיני דברים כאלה.... בדיחות הם משהו מעבירים... אי-אפשר לגנוב אותם. כשמספרים בדיחה, לא אומרים בסוף כל הזכויות שמורות לXXXXXX מאתר XXXXX... זה סתם קטנוניות. זה הפריע לך, אז נתנתי לך את כל הקרדיט והתנצלתי. יותר מזה, אין. גם שאני עושה מה שאתה רוצה, אתה כועס. אני עשיתי את שלי, אתה תחליט אם לקבל את זה או לא. ובקשר לברוכה הבאה... שמתי אייקון "
".... אם לא שמת לב. לא התכוונתי לזה... יש דבר שנקרא ציניות. ו... מה הקשר לעזאזל?! אם אתה אומר לי ברוכה הבאה, אז אני לא אגנוב בדיחות? תחשוב לפני שאתה מדבר... ועוד, לא גנבתי לך שום בדיחה, וגם אם כן, אז טעיתי. אני בסך-הכל אנושית, התנצלתי...

VooDooMagiC

New member
עזבי תוותרי עכשיו...

גם ככה המנהל ימחוק לך כל שירשור שתכתבי.

I am a freak

New member
בהחלט

כי האינטרס היחיד שלי הוא שהפורום ידרדר ושכולם יברחו מכאן. מה חשבת
הפריק.

I am a freak

New member
...............

אני לא מבין מתי אמור להגיע הקטע המצחיק, בחורה מוזרה. הפריק.

תגיד פריק...

אתה עושה לי את זה בכוונה? ולמקרה שלא הבנת... קבל רמז... הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה הדינה.. טוב נמאס

למעלה