שלום!

sapirush1

New member
שלום!

היי אני חדשה.. אפשר להגיד הצטרפתי לפורום הזה לפני יותר משנה כשגיליתי לראשונה על הנושא וכבר הרבה זמן שלא יצא לי להיכנס לפה אז עכשיו בחופש התחלתי לחזור שוב לעניין ואתמול בלילה (יותר במקריות) היה לי חלום צלול! זאת הייתה פעם ראשונה שהסתכלתי במראה וכל פעם כזה הסתכלתי, זזתי הצידה ואז שוב הסתכלתי וכל פעם היה משהו אחר שראיתי למשל ברגע שנזכרתי שאמרו שזה יכול להיות מפחיד ראיתי את עצמי פתאום עם פניפ קטנות יותר והיה משהו מוזר בעיינים שלי ומפחיד. אז הקיצר היי אני ספיר בת 15.. מקווה להשתלב!

FlakY

New member
ברוכה השבה D:

תהני וזה לא כל כך להשתלב פה זאת אחלה קהילה D:

sh00sha

New member
ברוכה הבאה/שבה!

תהני!! בהצלחהה!! חחח קצר וקולע...

sta

New member
ברוכה הבאה/שבה

אני טל בת 14 והצטרפתי לפה רק לפני כמה ימים
חבר'ה יש לי שאלה! זה נשמע קצת מטומטם כי אתם מדברים על זה הרבה פה אבל: מה זה הWILD הזה?! כיאלו מה זה אומר? חח תענו לי מהר כי אני סקרנית, טוב? חח

silverhawk

New member
היי ספיר ../images/Emo13.gif

את לא חדשה! ברוכה השבה!|4U ומה, כבר שכחת את בדיקות המציאות ואת השיטות להגברת הצלילות?!

sapirush1

New member
מה פתאום שכחתי?!

אני זוכרת טוב מאוד... ד"א - היום היה לי עוד מיני צלול אני הייתי בבית שלי והיה שם אורגן וזה היה כאילו הולכת להיות שם הופעה של להקה שאני אוהבת וזה היה של מישהו שמנגן גם באורגן ובגיטרה ואז התחלתי לחכות אותו ובקושי ששמעו את האורגן אז ניסיתי להגביר את הקול שלו ובמקום זה כל פעם זה שינה צלילים. אבל איפשהוא בפנים ידעתי שכל זה לא אמיתי ואחרי זה שכאילו הלכנו לחפש את הלהקה אמרתי אני יודעת שזה לא אמיתי וזה רק חלום והייתי עם שני חברות שלי ואמרתי אתם בטח חושבות שזה דבילי אבל אני פשוט יודעת שלא! ואז פתאום חשבתי ואם זה כן אמיתי למרות שהתחושה היא לא כזאת? אז עשיתי בדיקה עם השעון והוא כל פעם קפץ ברבע שעה ואז הייתי בטוחה ואז ניסיתי לקרוא לאותו אחד כדי שאני לפחות יראה אותו אבל הוא לא הופיע ואחרי זה היינו באיזו מכונית וחיפשנו אותו ופשוט העדפתי להמשיך בזה בלי להיות יותר מדי צלולה למרות שבהתחלה ממש ידעתי שזה רק חלום. ומהר מאוד דווקא התעוררתי.

למעלה