שלום

orbu7

New member
שלום

שמי אור ואני מהרצליה ואני חדש פה והתחלתי לאחרונה להעריץ את האישה של הפורום הזה גרבת אנג'לינה ג'ולי אתם מוזמנים/מוזמנות להיכנס לאי סי קיו שלי שמספרו הוא 295556508

ברוכה הבאה אור : )

ספר לנו קצת על עצמך.. בן כמה? איך התחלתה להעריץ את אנג'לינה? איזה סרט שלה אהוב עליך עד עכשיו?

orbu7

New member
פרטים עלי

קודם כל אני זכר ואני בן 15 ואיך התחלתי להעריץ את אנג'לינה? ראיתי את הסרט האחרון בכיכובה מר וגברת סמית והיא הייתה פשוט מדהימה! ובעקבות זאת רציתי להתחיל לראות סרטים שלה. הנה דוגמה היום קניתי 2 סרטים בכיכובה בDVD והם: עקיצה בשישים שניות, ולקחת חיים {ראיתי את לקחת חיים ועוד היום אבל עדיין לא ראיתי את עקיצה בשישים שניות} ודרך אגב גם השכרתי סרט בבלוקבסטר עוד סרט בכיכובה טומב ריידר סוד החיים אבל גם את זה עדיין לא ראיתי.

וולקאם../images/Emo140.gif

crazy4AJ

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

ולקחת חיים- סרט מעולה, שווה כל שקל!

crazy4AJ

New member
אני חושבת שזה המטרה.....

ראית את הסוף? הסוף מפתיע ביותר...

orbu7

New member
כן............

אבל כל פעם שאני רואה מספריים אני נזכר בקטע הזה..... ואני מרגיש במתח ואני רוצה שהסרט הזה יצא לי מהראש ואני רציני.

FIRE GODDESS

New member
היי אור ../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

גם אני מהרצליה -עכשיו אנחנו 4 מהרצליה!!!! הרצליה רולזזז!!! מאיזה בי"ס אתה? אם אפשר לשאול?

orbu7

New member
בסדר מצידי

אבל אתן לך חידה כדי לנסות לנחש מאיזה ביהס אני זה מתחיל באות י" רווח ואחריה באה האות ג" מהו שם הביהס?

Time2timE

New member
יו גרנט?

אתה לומד בסמדר? רעות? זאב? בן גוריון? הנגיד? (הקף את התשובה הנכונה). לא נראה לי שאתה בתיכון ואם כן...אז ביובל או בראשונים או בחדש..

orbu7

New member
תשובה

לפי מה שכתבת אז יש לי הפתעה להגיד לך אף אחד מהתשובות לא נכונה. אני אתן לך רמז נוסף: אחרי ה-ג" זה נגמר ב-א" ודרך אגב מה שכתבת לי בהתחלה עם יו גרנט ממש הפיל אותי מצחוק.

STAJ

New member
גם אני מהרצליה!

ספרו גם אותי!! אני גם מהרצליה!!! גו גרמן גו גרמן גו גו גו גרמן

STAJ

New member
היי! גילית את האור!

חח איזה צחוקים זה גם השם שלך... זה אחלה פורום וגם אחלה אישה של הפורום (גרבת אנג'לינה) מקווה שתהנה!!

למעלה