שלום.

forgive me

New member
שלום.

הייתי אמורה להתחיל את הטיפול כבר לפני שבועיים ואני כל הזמן חוששת ללכת בגלל שהרגליים שלי כל הזמן לחות אני מממש מזיעה ברגליים וזה מפדאח אותי לתת למישהו לגעת ברגל המגעילה שלי..:| לא יודעת מה לעשות..

ברוכה הבאה (-:

הסירי דאגה מליבך,ראשית לשם כך אנו משתמשים במגבונים לחים לניקוי הרגל מריחות,לחות,ליכלוכים וכו"ו. אנו פוגשים המון סוגי רגליים ותאמיני לי שזה לא מפריע לנו,אחרת מקומנו לא פה. בהצלחה (-:

forgive me

New member
:)))זה באמת מרגיע!:)

תודהההההההההההה ואם יש לך זמן לענות למציקה שכמותי..מה עושים בטיפול הזה?.. לי אמרו בבפגישה הראשונה שאני סובלת מדחק נפשי...אז מה יהיה הטיפול שלי בערך?

vca

New member
תהני מהטיפול והמון הנאה

אני מחזק את ידייך ושולח לך המון אנרגיות. האם את יכולה לפרט מדוע בחרת דווקא בניק הזה forgive me ?

csh018

New member
אני יכול רק לחזק את דברי חברי

אני רוצה לעשות ברור קטן ולשאול האם הרגליים כל הזמן לחות? או הפגישה עם הרפלקסולוג גורמת להזעה מוגברת בכפות הרגליים? בהצלחה ושיהיה לך בכייף שלומי

יפיופי

New member
הסירי דאגה מליבך

כמו חברי פה אין לנו שום בעיה אנחנו אוהבים כפות רגליים מכל הצורות, המינים והצבעים. לכי לך רגועה לטיפול(המתח מגביר את התופעה) ותהני.

forgive me

New member
תודה:)ואולי תוכלי להנות לי על השאלה

מה עושים בטיפולים?אצלי זה נגד דחק נפשי.

0 אור 0

New member
מה עושים בטיפולים

הטיפול הרפלקסולוגי נעשה דרך כפות הרגליים - כלומר שמבחינתך, את פשוט שוכבת לך ונהנית בעוד שהמטפל מעסה את כפות רגלייך. לפעמים תרגישי נעים יותר, לפעמים תרגישי מעט לחץ ואולי אפילו כאב (ותיידעי על כך את המטפל כמובן). חשוב לדעת שבניגוד לרפואה הרגילה, אצלנו המטפל לא עוסק רק בדבר אחד - למשל הדחק הנפשי - אלא יטפל בהרבה מאד דברים, על מנת להביא אותך למצב מאוזן מכל הבחינות. ונקודה חשובה אף יותר - לא אנחנו מרפאים, אנו רק מאפשרים לגופך להגיע למצב שבו ירפא את עצמו. אם תרצי לדעת יותר על הטיפול, המטפל ישתף אותך וישוחח אתך לפני ואחרי הטיפול, כך שתדעי מה קורה. את גם יכולה פשוט לקבל את הטיפול, ולהשלים אותו בעזרת עצות שהמטפל יתן לך שיסייעו להשלמת הטיפול (זה יכול להיות תנועה, תזונה או אפילו רעיונות לחשיבה). אם את חשה שהנושא המציק לך היום הוא דחק נפשי, בודאי הטיפולים הראשונים שלך יכללו הרבה מאד הרגעה, על מנת שתוכלי להתפנות מהלחץ שמעיק עליך ולהגיע לשיפור כולל בשאר הנושאים.

forgive me

New member
:))תודה

נשמע ממממממש כיייף:)))) תודה על התשובהההה..גוראם לי לרצות להתחיל כבר עכשיו..

csh018

New member
האם הכוונה שהם לחים (מזיעים) כל

הזמן? או רק לקראת הפגישה יש הזעה מוגברת? האבחון חשוב בין 2 המצבים. לגב ישאלתך מה עושים בזמן הטיפול? פשוט עושים עיסוי לכפות הרגליים, כל פעם בטכניקה שונה. הפעולות הם בד"כ נעימות, לפעמים מכאיבות בנקודות שהם רגישות, אך לרוב הכאב מתפוגג די מהר ( כמובן שתלוי ביכולת הריפוי של כל אחד) אך לרוב זה חולף כלא היה כבר לאחר זמן קצר. יש גישות שבהם העיסוי הוא עד לבירכיים. בסה"כ זו חוויה נהדרת ואני ממליץ לכולם. בהצלחה שלומי

csh018

New member
אפשר לעזור ברפלקסולוגיה אך צריך

לשתף את המטפל כדי לזהות את מקור הסימפטום. אם הוא יזהה שזה ממקור ריגשי אפשר לטפל בביו פידבאק. בהצלחה שלומי

forgive me

New member
..

ומה זה הביו פידבאק הזה? וזה ממקור רגשי. אבל אך אפשר לטפל בדחק נפשי רק בדרך הפיזית של עיסוי כפות הרגליים.. הרי נפשית זה לא משחרר אותי..או שאני טועה.

csh018

New member
יש לך שאלות מצויינות

ביופידבאק היא שיטה נוספת שעוזרת למטופל לטפל בבעיות שמקורם ריגשי. אני מציע לך לחפש בגוגל או במאמרי הפורם של רפואה משלימה. לגבי שאלתך השניה הדחק הנפשי מזוהה בכף הרגל במספר מקומות ותפיקידו של הרפלקסולוג לשחרר אן לפזר את המקומות האלה למעשה רפלקסולוג הוא " מעצב כפות רגליים" או מתקן למצב בריא או מאוזן. שבת נפלאה שלומי

forgive me

New member
אתם לא יודעים כמה עזרתם לי!!!

זהו אני מאוהבת בפורום הזה..:)))תודה תודההההההההההההההההה! יכול להיות שהתשובות שלכם והדחיפה הזאת ללכת ולנסות ישנו את חיי.. וישחררו אותי מהדחק הנפשי הזה

avorly

New member
forgive me, ברוכה הבאה בצל פורומינו

ו........... אין על מה לבקש סליחה, אנחנו פה בשביל כולם.

avorly

New member
../images/Emo124.gifחברים../images/Emo70.gif

אני אשמין בסוף מִנַחַת...............
לכל אחד ואחת מכם על התשובות הנוגעות והיפות שלכם.
|מורידה את הכובע| (צריך לעשות אייקון כזה...)

forgive me

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך עזרתם לי רבות!!

אפילו התחלתי להתלהב ולחכות לרגע שאני אתחיל תטיפול:)

למעלה