שלום !!!!

נטעלי4

New member
שלום !!!!

לכל האנשים היקרים שהתגעגעתי אליהם הכי בעולם! שרית,אלירן,שירן וכל השאר חח... אני מצטערת שלא הייתי כאן הרבה (מאוד) זמן אבל אני מתגעגעת מאוד ואתם חסרים לי. סוף סוף חופש ועכשיו אני בדיוק יוצאת לרכבת אני נוסעת לניצנים לכפר המוסיקה
ולצערי גלי לא מופיעה גם השנה... בכל מקרה אני מתה לשמוע מכולכם ונשיקות לכולם! שלכם,נטעלי.

willo1

New member
הוו הצלחתי../images/Emo70.gif יאיי מי

נטעלי
מאמייי. תבואי לעיתים יותר קרובו
לאב יא

נטעלי ../images/Emo2.gif../images/Emo56.gif

ברוכה השבה
הלוואי יצא לך עכשיו להיות פה יותר
אין כלום חדש עם אנדי
אז הפורום קצת...
(אבל זה נורמלי והגיוני
) איזה כיף לך על ניצנים
תספרי איך היה

שרית7

New member
הי נטעלי ברוכה השבה!!!

תהני בניצנים מקווה שלא יהיה חם מדי. בזמני היינו נוסעים לפסטיבל ערד. אכן גלי לא מופיעה השנה בניצנים ואין לי מושג היכן היאמופיעה הקיץ, מנהלה האישי עסוק יותר עם אמנים אחרים לאחרונה... מקווה שהמצב ישתפר...

נטעלי4

New member
היי ../images/Emo13.gif

חזרתי!! אחרי יומיים מדהימים בניצנים חזרתי בלי קול ובלי כפכפים שבטח מישהו אחר כרגע נהנה מהן(לא נורא), בכל מקרה היה לי מאוד מאוד כיף! נהניתי מאוד בהופעות ואני נוסעת שוב גם שבוע הבא. ואליכם התגעגעתי הכי הכי בעולם!! ובטח הפסדתי המון, אבל אני מתכוונת להשלים פערים ולחזור! אוהבת מאוד מאוד

נטעלי4

New member
דרך אגב..

אני לא יודעת אם מישהו ראה ערוץ 24 אבל משדרים מ6 בערב כל שעה עגולה מהכפר וצלמו אותי
וגם הצלם של האתר צלם אותי מבלי ששמתי לב..חח

נטעלי4

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הייתי בהופעות של עברי לידר,מטרופולין,דנה אינטרנשיונל,זהבה בן,עידן רייכל,להקת שבע ומיקה קרני

שרית7

New member
נשמע כייף זה מזכיר לי את ימי הנוער

האמת אני התחלתי ללכת לפסטיבל ערד בצבא ולאמפי צמח בטבריה. האמנים שראיתי אז היו גידי גוב, דני רובס, שלמה ארצי, נוער שוליים (היתה עם להקה כזו שמאוד הצליחה) ואתניקס וכמובן את גלי בפסטיבל ערד. אוירה נורא כייפית. ישנת שם עם חברים או חזרת באותו יום?

נטעלי4

New member
רציתי מאוד לישון!

אבל לידיד שלי הייתה בגרות ביום חמישי אז נאצלנו לחזור וביום רביעי אני נוסעת שוב

אני זוכר שגלי שרה בפסטיבל ערד

זה היה כמדומני ב-92 ואני זוכר שהיא שרה את "ביום שאחרי".

שרית7

New member
היא הופיעה פעמיים בפסטיבל ערד

פעם אחת היתה ב92 אני זוכרת שזה היה ממש כשהשתחררתי מהצבא או הייתי לפני שחרור והיתה עוד פעם נוספת לפני או אחרי לא מצליחה לזכור...

עדי 345

New member
איך פספסתי את זה ???

אני חולם על הופעה של גלי במקומות מיוחדים כמו: מופע "זריחה" במצדה, הופעה ב"מערה" - במערות בית ג'וברין, "בריכת השולטן" בירושלים וכמובן קיסריה.

שרית7

New member
היא הופיעה בבית ג'וברין בתקופה של

"גלידה" היה נורא יפה. מצדה נשמע לי מהמם גם בריכת הסולטן בי-ם... ובכלל... חסר היכן? משום מה רוב ההופעות רק באיזור תל אביב וגוש דן... ממש פספוס לדעתי. ובדיוק עכשיו נזכרתי שהופעת הבכורה היתה ב13.12004 בהיכל התרבות לפני שנה וחצי....

למעלה