שלום!

שלום!

אני ממש אוהב את קיילי כבר הרבה זמן ורציתי לשאול אם יש קשר בין השירים של קיילי לקיילי עצמה? כלומר, האם יש לה איזה שהו חלק בשירים שהיא שרה, מפיקה, כותבת, מלחינה? והאם קיילי אי פעם הייתה בארץ?

p i n g o

New member
דבר ראשון, ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אני מקווה שתישאר אצלנו בפורום ותלמד לאהוב את קיילי עוד יותר .
דבר שני, ישנם שירים רבים שנכתבו, הולחנו והופקו עבור קיילי ע"י אנשים אחרים, בעיקר בתחילת דרכה בסוף שנות ה-80 והיא פשוט הייתה בובה של המפיקים ועשתה כל מה שאמרו לה. לאט לאט היא החליטה שהיא רוצה לבטא את עצמה יותר ויותר בשירים ובמוזיקה שהיא יוצרת. אפשר לראות את זה כבר באלבום Rhythm Of Love שיצא בשנת 1990; באותה התקופה היא התחילה לצאת עם סולן להקת INXS המנוח, מייקל האצ'ינס, שגרם לה לקחת תפקיד יותר מרכזי במה שהיא עושה. ב-1991 השתחררה קיילי מכבלי המפיקים סטוק אייטקן ווטרמן ועברה לחברת תקליטים אחרת, והוציאה אלבום ב-1994 שנשא את שמה. שם אומנם רוב השירים גם נכתבו והופקו עבורה אבל ה-input שלה היה הרבה יותר רב. בינתיים היא המשיכה לכתוב ולהלחין שירים רבים בשביל האלבום הבא, אך בגלל עיכובים שרובם באשמת חברת התקליטים (deConstruction, חברת בת של BMG העולמית) האלבום לא יצא אל הפועל אלא עד 1997, ואז עוכב ברוב העולם עד 1998 בגלל מות הנסיכה דיאנה. האלבום Impossible Princess כלל חלקים שונים מיצירות של קיילי ממהלך השנים; את חלקן היא רצתה בכלל לא להוציא כי הן כבר לא היו רלוונטיות לגביה. היו שירים שהיא הלחינה, כתבה והפיקה בעצמה (כדוגמת Too Far המצוין) וחלק היא השתתפה בהלחנה שלהם עם אחרים, אבל בכל מקרה כל המילים באלבום הזה נכתבו על ידי קיילי. זה האלבום שהוא הכי "שלה", ולדעתי רואים את זה. המילים יכולות לסחוף אותך ולרגש ואפשר להתחבר אליהן יותר מאשר המילים של "לה לה לה" או "לאקי לאקי לאקי".
ב-2000 חזרה קיילי לראש מצעדי הפופ ושוב התחילו לכתוב עבורה, אבל המצב שונה ממה שהיה בתחילה כי יש לה הרבה מה לומר על מה שהיא עושה וההשפעה שלה הרבה יותר גדולה (ראה האלבום האחרון: Body Language, ששוב הושפע לרעה ע"י אינטרסים של חברת התקליטים). אם אתה רוצה לדעת עוד, תשאל בכיף! סיכום על הקריירה של קיילי מאז ועד לפני כשנה וחצי תוכל למצוא כּאן.
מקווה שעזרתי ושלא הארכתי יותר מדי!

p i n g o

New member
ניצנץ!!!

רק עכשיו שמתי לב לחתימה שלך!
"אנחנו נצנצים!"

ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני בזכות הפורום הזה למדתי לאהוב את קיילי עוד יותר. ובזכות החוליה החלשה, שמעתי שירים שהיו בשבילי חדשים.

למעלה