שלום!

panters

New member
זה לא!

נתחיל בזה שהרשומות הן טרילוגיה ולא קוואדרולוגיה. חוץ מזה יש אולי את הסמל של רומח הדרקון למעלה אבל לא את המילה "רשומות" או Chronicles והעלילה היא בכלל עם הילדים של הגיבורים מהרשומות.

5 0 6

New member
"דרקונים של להבת קיץ" היא לא הרשומה

הרביעית, לא מבחינה רשמית לפחות. אפשר להתייחס אליה גם כאל הרשומה הרביעית, וזאת עקב הדמיון שלה לטרילוגיית הרשומות (קבוצה של חברים יוצאים לחפש חפץ קסום שאמור לעזור להם להביס את האל שמאיים על העולם. שימו-לב גם לשם הספר), אבל היא לא נחשבת לאחת מהרשומות עצמן.

major mouse

New member
חבל על הוויכוחים

"דרקונים של להבת קיץ" הוא הספר הרביעי ברשומות רומח הדרקון. וכן, הוא הרביעי בסדרה גם מבחינה רשמית (יש לי את הספר בבית). אפשר לקרוא לספר הזה נסיון נואש לחלוב פרה זקנה (למרות שהפרה הזאת ממשיכה להניב חלב, אך לא באותן כמויות) או רעיון יפה שהרס את הסדרה, אבל בכל מקרה הוא חלק מהאסופה (ולאו דווקא טרילוגיה).

5 0 6

New member
אנחנו מדברים על אותו דבר?

אחרי טרילוגיית הרשומות באה טרילוגיית האגדות, ורק אחר-כך להבת קיץ. או שאתה פשוט לא מכיר את האגדות?

major mouse

New member
כן

העובדה שהספר האחרון ברשומות לא נכלל בתכנון המקורי לא גורע מהשתייכותו אליהן. בכותרת הפנימית של הספר כתוב שחור על גבי לבן שהוא שייך לרשומות וזוהי הוכחה מספיקה מבחינתי. מכיר את האגדות, מכיר את המפגשים ומכיר עוד כמה ספרים של העולם, רק לאחרונה רכשתי את הספר הראשון של מלחמת הנשמות ואני חייב להודות שאני נהנה כל פעם מחדש להכנס לעולם של רומח הדרקון.

JuffoWup

New member
טוב, זה לא כזו שאלה רצינית...

אבל בדקתי, ובתיאור של הספר כתוב: Fourth Book of the Dragonlance Chronicles תבינו מזה מה שאתם רוצים.

אאל"ט

במהדורות ישנות של רומח הדרקון (מוצרי המשחק, לא הספרים) הוזכר אחד "The High God", שאמור להיות האל העליון לו סוגדים שאר האלים.

למעלה