שלום...

שלום...

אתמול חזרתי מסוף שבוע אצל אחותי-4 ימים ללא אינטרנט!!!!!!! בכל מקרה, רציתי לשאול אתכם משהו... נכון קראוץ´ ג´וניור, אז למה לעזאזל הוא עזר להארי להתמודד עם קללת האימפיריוס?? כאילו, אם "פרופסור מודי" לא היה מלמד את הארי כיצד להתמודד נגדה וולדי היקר שלנו מזמן היה יכול להרוג את הארי-היתה לו הזדמנות אבל הארי הצליח להתנגד לקללה. אם אני לא טועה קראוץ´ ג´וניור רצה שהארי ימות... ע"י וולדי... אז מה דעתכם? מאי.
נ.ב. נעמה, שלשום הייתי בפעולה של בני עקיבא... חחחח... כמו שאמרתי, הייתי אצל אחותי...

HarryPotterGirl

New member
אני חושבת ש...

הוא רצה שהארי ידע מה הכוח של הלורד וולדמורט. אבל כשהוא נתן לו לעבור את הקללה עוד פעם ועוד פעם בכיתה, הוא חשב שהוא ירגיש את זה טוב טוב. הוא בטח מה זה התעצבן בפנים על זה שהארי מתנגד אבל הראה לכיתה שהוא ממש ממש שמח. זה לדעתי. צ´או, קים.

נעמה ע.

New member
זה לא נשמע הגיוני...

זה היה נראה כאילו הוא בכוונה מלמד את הארי להתמודד עם זה. הוא העביר אותו את זה איזה 6 פעמים עד שהארי הצליח להשתלט לגמרי. וכשהארי הראה סימנים של ניסיון להילחם בקללה, הוא ממש שמח- זה לא היה הצגה.

LuNaTiC

New member
אולי הוא.. רצה לראות אם הארי יעמוד

בזה... והתכוון להודיע את זה לוולדי? אבל לא יצא לו... אמ.. תיאוריה מטופשת... אולי הוא סתם אהב שלרגע הייתה לו שליטה על הארי... מן סיפוק עצמי כזה? ארג..

נעמה ע.

New member
אני חושבת שכל העסק הזה מסריח...

הוא היה יכול כבר בהתחלה לסדר חפץ שיהיה פורטקי ויעביר את הארי היישר לוולדמורט... כנראה יש לו תאוות שליטה לא קטנה בעצמו, והוא רצה דווקא להיות מורה של הארי במשך שנה...

LuNaTiC

New member
כן אבל את לא חושבת שוולדי

היה צריך זמן בשביל להתכונן לכל ה.. אמ.. טקס שלו בסוף? ארג... אבל כן אני מסכימה עם התאוות שליטה... הייתי עוברת שוב על הספר כדי למצוא עוד רמזים בשביל כל העסק הזה אבל ברגע זה אני נטולת ספר... *מתאבדת*

נעמה ע.

New member
להתכונן?

מה בעצם הוא היה צריך? את הדם של הארי, את היד של וורמטייל, ומה עוד? אני כבר לא זוכרת... יש לך את כל הספרים בבית? לי יש את 2, 3 ו-4 באנגלית, ואת 1 ו,4 בעברית. היה לי גם את 3 בעברית אבל... מישהו לקח אותו ולא החזיר! איך הולך הציטוט של פגעסוס? משהו כמו "לעולם אל תשאיל ספרים לאחרים, אנשים פשוט לא מחזירים אותם. הספרים של האחרים צריכים להיות אצלך". הרסתי את זה לגמרי... עזרה?

פגעסוס

Well-known member
הציטוט הולך ככה...

"לעולם אל תשאיל ספר לאיש. אנשים אינם מחזירים ספרים. הספרים היחידים שיש בספרייה שלי הם ספרים ששאלתי מאחרים." - אנאטול פראנס. GYXOIO "לילה טוב" - פגעסוס.

einzuc

New member
אני חושבת ש...

הוא עזר לו להתמודד עם הקללה בגלל שהוא חשש ממה שיהיה בטורניר הקוסמים המשולש... אז הוא הכין אותו לכל דבר, למרות שזאת קללה ללא מחילה... אויש... בעצם זה לא נשמע הגיוני כי קללה ללא מחילה זה נגד החוק אז אין סיכוי שיעשו את זה בטורניר... או שאולי, הוא לימד את הארי איך להתמודד עם זה במקרה שבמבוך הוא יתבלבל ובמקום לכשף את אחד המתמודדים האחרים הוא יכשף אותו? לא יודעת... -עינת-

Lady_Voldemort

New member
אבל זה לא יכול להיות...

זה ברור שהארי לא יעשה דבר כזה אחרי איך שהוא עזר במשימה השניה לאנשים שהוא בכלל לא היה צריך להציל והזמן שלקח לו להתכונן גם הוא היה צריך להתאושש לא?הוא היה במצב עלוב מאוד בתחילת השנה-הספר וחוץ מזה לא כל כך קל לחטוף את הארילה שלנו לא?שומרים עליו ויש את דמבלדור איך בדיוק הוא התכוון להוציא את הארי מהבית ספר סתם ככה? הוא היה צריך לעקוף הרבה דברים...ובקשר לזה שהוא לימד אותו אני חושבת שדמבלדור ביקש שהוא ילמד אותו את זה..... הלורד מיצי שולט!!! אני החפרפרת

Nagini Potter

New member
טוב, ברור ש....

אז הוא לא ידע שזה יהיה דבר כל כך גורלי... הוא היה בטוח שוולדוש הגיבור שלו יוכל להתגבר על הארי בקלות, עם או בלי הקללה המסוימת הזאת... Nagini Potter

פגעסוס

Well-known member
זה די ברור

קראוץ´ ג´וניור אימן את הארי הכי טוב שהוא יכל כדי להבטיח מעל לכל ספק סביר את הצלחתו להגיע ראשון לגביע האש. כמו כן יתכן שקראוץ´ ג´וניור לא ידע ש"זה שאין לאמר את שמו" הולך לנסות להתעלל בהארי לפני שיהרוג אותו. בסופו של דבר ברטי שלנו פעל כמצופה ועשה ככל שביכולתו להבטיח את הצלחתה של התוכנית של אדונו. וכאשר התוכנית נכשלה בחלקה הוא עשה כמיטב יכולתו להפיק את מה שאפשר ממנה... GYXOIO "לעולם אל תייחס לאויבך מניעים מרושעים ממניעיך שלך" -ג´.מ. בארי.

פגעסוס

Well-known member
כי...

ג´.מ. בארי טען כי אם נשים עצמינו במקום אויבנו נגלה כי אנו פועלים כמעט בדיוק כמוהם. הפעולה של האדם נובעת מן המצב בו הוא נמצא. כל אחד פועל על פי האינטרסים שלו, ובד"כ בגלל מצב מנוגד האינטרסים שלנו ושל אויבנו שונים, אבל אם היינו מתחלפיפ במקומות היינו מתנהגים כמוהם. GYXOIO

פגעסוס

Well-known member
לא אמרתי שאני מסכים עם ג´.מ. בארי

רק הסברתי את הציטוט שלו וממה הוא נובע... GYXOIO

נעמה ע.

New member
אוקיי, אבל...

עצם זה שבחרת לצטט אותו אומר שאתה מסכים איתו במידה כלשהי... ואני חושבת שזו ממש טעות. זה כמו שאהוד ברק אמר, "אם הייתי פלשתיני, אין ספק שהייתי עכשיו באירגון טרור". בושה וחרפה! *מחפשת משהו להכות בו*

LuNaTiC

New member
טוב.. אמ.. וואט דיד איי סיי?

נו פוליטיקס... חוץ מזה, אני איכשהו מסכימה עם הציטוט... ואני חושבת שעכשיו אני אשים יותר לב למניעים שלי ושל האויבים שלי... (קריפי! יש לי אויבים!)

למעלה