שלום....

Chot

New member
חבל

שרק את השמות האלו ציינת ברשימת הישראליים שלך

למרות שכבר התווכחנו על זה......

.היהודים יותר טובים נקודה גם מבחינת הליריקס וגם יש להם נגנים מצויינים

kirk hammet

New member
מה פתאום.

איך היהודים היו מסוגלים לכתוב מילים גאוניות כמו באציטון או בשוקי ?! חוצמזה אי אפשר להבין מה היהודים אומרים בכלל עם כל הצרחות. ונכון שאינפקציה לא כותבים מילים עם משמעות עמוקה , בעצם אין להם בכלל משמעות , אבל זה כמו סיפורים וכאלה אני אוהב.

Sham 69

New member
היהודים גם מסריחים

איפה הילד הלהקת רוק ישראלי הכי טובה שיצאה בארץ

sOrCeReSs

New member
טעות

דווקא ליהודים יש שירים יפים! ואינפקציה גרועים, זאת סתם להקה (לפי דעתי)

חולוני

New member
אינפקציה בכלל לא גרועים

דבר ראשון, יש להם שירים של רוק מתקדם. דבר שני, הם מגוונים בסגנונות שלהם. גם רוק כאסח וגם שירים רומנטיים ( זכוכיות למשל..חחחחחח..).. דבר שלישי, יש להם את הנגנים הכי טובים בארץ. דבר רביעי, זה שאין למילים שלהם משמעות זה כל הקטע. לא תמיד חייב להכל להיות משמעמות. מה שהם עושים זה שהם לוקחים נושאים רציניים מהיומיום ופשוט צוחקים עליהם. ויש גם הנאה כפולה - גם צחוקים וגם מוזיקה מעולה, ואני תמיד נהנה לשמוע אותם ובעיקר ללכת להופעות שלהם. והם בכלל לא גרועים כמו שאמרת, לפי דעתי הם מספר 1 כיום בארץ מבחינת הכשרון המוזיקלי שלהם.

epitaph

New member
לא מאמין שאני מסכים איתך...

אבל דעתי כדעתך היהודים גרועים ואיפה הילד היא באמת אחת הטובות שהרוק הישראלי הוציא (כמובן שיש גם את משינה ובקשר לזמר הייתי אומר ברי סחרוף).

MuffinMan

New member
הלהקות מספר אחת לדעתי

זה הזבובים ותמוז איפלו שהם הוציאו רק דיסק אחד. אליאב

taya

New member
משמעות עמוקה.

יש משמעות בחלק מהשירים של אינפקציה, הבעיה שהרוב לא תופסים אותה. ככה מפנקים- זה ברור, מחאה. אולי הציניות קצת מסתירה את זה, אבל יש כאן מסר בקשר לאלימות במשפחה. שוקי ו-ורד- ביקורת על החברה, בעיקר של בני נוער. לחץ חברתי, אי הקבלה של השונה וכאלה. ועדיין, יש להם יציאות כמו זכוכיות ואציטון, אז מה ?

kirk hammet

New member
זה לא יציאות..

לדעתי זה חזרות למקור של המוזיקה - שהיא בעצם בידור להמונים , ומה יותר מצחיק מהמילים של אציטון ?!

JOE KALIBER

New member
אני זוכר את הפרק הזה!!!

אני מדבר על התמונה.... זה לא הפורום המתאים אז לא חשוב

תגובה....

עם אתה מוציא את רוק הצרחות אתה מוחק חצי רוק וחוץ מזה מה רע בצרחות אני מאוד אוהב את זה ואני לא נגד אינפקציה אני פשוט יותר אוהב את היהודים וחושב שהם יותר טובים

kirk hammet

New member
אני לא מוציא את הצרחות.

אבל אני באמת לא מבין ממש מה הם אומרים. חוץ מב"מחפש תשובה". יהיה נחמד לראות את הליריקז בעיינים ואז אני אוכל להגיב.

JOE KALIBER

New member
יש את המילים בדיסקים

וחוץ מזה לא קשה עד כדח כך להבין את הצילים אל תגזים ג´קי,גניבה, נץ, טפטוף של טל ועוד כל מיני אחרים אפשר להבין בהם את המילים בלי בעיה

mor-co

New member
אמירה זו נובעת מחוסר ידע...

אחרת לא היית אומר שאי-אפשר להבין מילה מהשירים של היהודים בגלל הצעקות. אני בטוחה שאתה לא מכיר את השירים המדהימים שלהם מהאלבום הכי טוב שלהם (לדעתי) - "מציאות נפרדת" - כמו, "לא קל", "הזמן שלך", "קח אותי" ועוד. וגם המילים יפים לא פחות. (נכון, מודה לא בכולם אבל..יש ויש)

Sham 69

New member
אינפקציה ..

הם באמת בסדר .. פעם כל כך התלהבתי מהנגינה שלהם אבל עכשיו רואים שזה סתם נגינה בסיסית .

למעלה