שלום....

*Efrat

New member
שלום....

טוב.. אז לבקשה מיוחדת באתי לביקור...!! הנה אני !!!!!!! מממ... פורום חביב, אמנם אני לא ממש מתחברת לדברים האלה.. רוק ובטח שלא כבד, אבל נחמד לבקר פה ושם!! מממ... קארל... קבל קיס.. זהו בינתיים.. אפרת

רוק כבד?

מי פה מדבר על רוק כבד? זוהי מוסיקה נתעבת שצריך להעלימה מעל פני האדמה!

ed547

New member
מה זה בכלל רוק כבד באנגלית?

מטאל? לא נראה לי שאפשר לפרש את זה לאנגלית.. זאת מילה ישראלית ללהקות כמו היהודים אינפציה וכולה..

pows

New member
יש הרבה סוגים

והיהודים לא מתקרב לרוק כבד ורוק כבד במילים אחרות או כוונות זהו המטאל או ההבי מטאל ויש גם בלאק ודאט ועוד הרבה שביניהם יש חביבים למדי עם כישרון נגינה כזה שתצטרך לחפש מאד רחוק כדי למצוא אז לפני שתשלול קודם תלמד להעריך. ועוד פעם היהודים ואינפקציה רחוקים מלהכלל תחת ההגדרה מטאל וכן תמשיך לחשוב שמטאל זאת המצאה ישראלית

חחחח

יושב אני ושומע דארת`רון, בזמן שמאשימים אותי שאני לא מעריך מטאל ושולל אותו. לא התכוונתי למטאל, התכוונתי לרוק כבד, Hard Rock בלעז, קיס, ארוסמית`, אייסי דיסי ושאר הלהקות הבלתי נסבלות האלה.... מה? מי אמר שמטאל זה המצאה ישראלית בדיוק? ולמה אנשים מתעקשים לכתוב Death Metal כדאט? אתם מרגישים שנונים? מה גלן בנטון היה אומר על זה... (רמז: לא הייתם מבינים את זה וזה היה קשור לשטן:)

ed547

New member
HARD ROCK זה לא רוק כבד

זאת כינוי ללהקה שגם לה יש מרכיבים של סולואים ארוכים לפעמים אבל אין לה את המאסיביות והמקוריות של מטאל. היא נשארת תמיד אותו דבר. ממש לא רוק כבד

ed547

New member
רוק כבד לדעתי זאת הגדרה של

כאלה שלא ממש מבינים בהגדרות מוסיקליות וישר מכלילים בזה להקות כמו מרילין מנסון ולפעמים אפילו נירוונה. אין לזה הגדרה ברורה כי זה לא סגנון מוסיקלי. למשל אלה ששומעים מזרחית שעובדים איתי אמרים שאני שומע רוק כבד בלי להכיר סגנונות

L.B.R.H

New member
נירוונה זה גראנג´

אף פעם לא הכלילו אותה כרוק כבד!

ed547

New member
את זה שהם גראנג אתה לא מחדש לי.

אני רק אומר שרוק כבד זאת הכללה שאומרים אותה בדרך כלל(אצלי לפחות) אנשים שלא מבינים הרבה במוסיקה ומה שנשמע להם רועש הם מכלילים אותו כרוק כבד. אם היית קורא את ההודעה שלי הייתה רואה שכתבתי שרוק כבד זאת לא הגדרה מוסיקלית.

L.B.R.H

New member
דבר ראשון, אני בת...

ודבר שני: קרתי את ההודעה שלך, אבל התעלמתי ממנה...

mor-co

New member
אוי באמת...

זה באמת משנה אם נירוונה הם מטאל, הארד רוק או גאראג´? תעשו טובה, תפסיקו בלנסות להגדיר את המוזיקה. רק תאזינו ותהנו ממה שאתם שומעים. כי זה באמת לא משנה איזה סוג זה. מצטערת אם אני נשמעת יותר מידי אגרסיבית... מוריה כהן

האמת... זה כן

כי נגיד אני רוצה לספר לך על להקה שאת לא מכירה, במקום להתחיל להשוות אותם לחצי מליון אומנים אני ישר אוכל להגיד לך "הם גראנג´" ואז תדעי שהם נשמעים בסגנון להקות מסויימות ולא בסגנון אחרות. ועכשיו אם נגיד תשימי להקה מסויימת בהגדרה לא נכונה זה יפריע לי לתאר לך להקות בעזרת סגנונן.

L.B.R.H

New member
מבחינתי, זה ממש לא משנה...

אבל... קראת את שאר ההודעות? תראי, אותי ממש לא מעניין איזה סגנון אני שומעת, אבל אני רק מוסיפה הודעה, ובגלל שמדברים כאן על סגנון (או להקה...), אז גם אני צריכה להגיב בסגנון...

kirk hammet

New member
היי , לא לזלזל באינפקציה !

אני אוהב את המילים המוזרות ביותר שלהם.

חולוני

New member
בהחלט לא לזלזל באיפקציה

הם מעולים. ואני מדבר על המוזיקה, לא על הליריקס, למרות שגם הוא לא ממש מזיק. אבל בטח כל אלה ששומעים רק ליריקסים רציניים ו``בעלי משמעות חשובה`` שונאים אותם. מה אני אגיד לכם ? איך שבא לכם, אבל בבקשה לא לזלזל באינפקציה. כרגע הם הלהקה מספר 1 בארץ.

mor-co

New member
נא לא לזלזל

עליי להודות שעג לפני כמה חודשים, לא היית שומעת בכלל רוק ישראלי ומוזיקה ישראלית בכלל. אבל נדהמתי לגלות שתוצרת כחול-לבן לא מביישת אף-אחד. נהפוכו. ולא חסר דוגמאות (כבר הוזכרו היהודים הגדולים, משינה, נטאשה ועוד)

למעלה