שלום :)

מיכלי00

New member
שלום :)

קוראים לי מיכל והצטרפתי לאחרונה לנוער יחד, ועכשיו גם לפורום
כרגע קראתי את ההודעה הזאת: "בעיריית ירושלים החליטו שמצעד הגאווה הוא 'עניין רגיש מדי', ולכן עדיף שלא לקיים את האירועים המתוכננים בעיר." אישית, ממש הזדעזעתי...

Fleddermaus

New member
גם אני הזדעזעתי ../images/Emo34.gif ../images/Emo119.gif

לא יעזור להם דבר, והמצעד ייערך על אפם ועל חמתם. כולנו מגיעים, נכון?

croovy

New member
../images/Emo107.gif את כל המצעד הם מבטלים?!../images/Emo2.gif

לא ניתן להם! אבל לא נראה לי שאני אגיע לי-ם. זה רחוק... אולי אם זה יהיה ביום של הזה עם הערבים או צמוד לזה ואז אני אשן שם איפשהו...

croovy

New member
../images/Emo107.gif ההפגנה עדיין חוקית

העירייה אינה זו שנותנת את הרישיון להפגנה. המשטרה נותנת, והיא עדיין נותנת רישיון למיטב ידיעתי. הדבר היחיד שהעירייה יכולה לעשות, הטעו אותי אם אני צודק, זה לבטל מימון ממנה, אם היה. ההפגנה\תהלוכה עצמה חוקית.

אני בספק

אני חושב שלעירייה יש מה לומר בעניין תהלוכות ועניינים שמתבצעים לה מתחת לאף. הרי בשביל זה היא עירייה נבחרת.

אתה טועה

העירייה אכן הצהירה שהמצעד לא יתקיים, אך להצהרה הזו אין משמעות. המשטרה היא הגוף בעל הסמכות לאשר או לבטל הפגנות, ועל בסיס שיקולים שאינם פוליטיים בלבד. המשטרה כבר הצהירה שאין לה התנגדות לקיום המצעד. העירייה יכולה בלבד למנוע את קיום ההפנינג שלאחר המצעד, וזאת מכיוון שהגן שבו תוכנן ההפנינג להערך הוא ברשותה. גם בנושא הזה מתקיימת היום עתירה בבית משפט. כל הפרטים בכתבה: http://www.gogay.co.il/today/Item.asp?CMId=4269

דומ4

New member
ראש עיריית ירושלים לא חרדי?

כי אם כן, זה בהחלט יסביר את ההתנגדות למצעד. ובעגלתיות: דעתי האישית היא שהמצעדים האלו כבר די מיותרים. כיום, לפחות בתל-אביב, לסביות והומוסקסואלים (וכדומה) נהנים מאותה מידה של שיויון כאחרים. ובכל מקרה לא נראה לי שיש אדם נורמלי ששני גברים/ות מתנשקים/ות יפריעו לו, והאחרים לא ממש שווים התייחסות.

Fleddermaus

New member
ראש העיר אכן חרדי, ../images/Emo119.gif

אבל ההומופוביות קיימת ועודנה מסוכנת. בי-ם מתוכננת הפגנת ענק ביום מצעד הגאווה שתקרא לאסור הומוסקסואליות בחוק.

ראש ערית ירושלים חרדי

והוא נותן להומופוביה שלו לשלוט. לפני זמן מה יצאנו אני וידיד שלי לתלות שלטים עליזים על מצעד הגאווה על לוחות העירייה שעליהם הודבקו כניראה באישור העירייה שלטי הסתה כגון השלט הזה: לצערי זה לא השלט היחיד שהיה שם, והיו לו עוד סוגים רבים של הסתות ונאצות כגון "פניה ציבורית לראש העיר" בבקשה לבטל את המצעד ו-שלט שאומר שאם יעצרו את מצעד הגאווה תעצר גם ההתנתקות... בקיצור שטויות במיץ. (לצערי זה השלט היחיד שנזכרתי לצלם לפני שעשינו את עבודת העירייה והורדנו אותם בהנאה מרובה.למרות שזה היה קשה נורא הם הדביקו את זה בדבק חזק, ימח שמם...)

לצערי בכדי להוריד את השלטים

נאלצנו לקרוע אותם (ביחד עם בערך 3 מודעות מתחתיהם), הם היו פשוט מודבקים חזק מאוד. אבל תמיד אפשר להדפיס את התמונה

צר לי, אבל ודאי יהיו במצעד

חרדים עם השלטים האלה, מלבד זאת שיש גם מול גן הפעמון עוד כמה שלטים שלצערי לא הגענו אליהם....

למעלה