שלום....

לירון25

New member
שלום....

הבואה שלי (60 ס"מ) אכלה ביום שלישי ועד עכשיו יש לה בלוטה... זה נורמלי? או שזה משהו חריג??

dudy555

New member
אמממממממממ..

שבוע ימים ועדיין יש לה בליטה.... מה היא אכלה???? כי לי זה לא נישמע כול כך הגיוני כי אני כמעט בטוח שמדובר בעכבר לפי הגודל של הבואה!! ושתישאר בליטה מעכבר שבוע ימים זה לא נישמע הגיוני!! יש לה חימום אחי?

dudy555

New member
אני יגיד לך משהו!!

לי יש בואה באורך 1.20 והיא אוכלת חולדות בוגרות וכבר אחריי שלושה ימים אין לה בליטה בכלל לכן נישמע לי מאוד מוזר ששבוע מעכבר יש לבואה שלך עדיין בליטה!! אני חושב שתבדוק עם בצד החם של הטרריום יש לה 30 מעלות ביום ועם כן אז תחכה לעוד אנשים שאולי זה קרה להם ויוכלו לעזור לך!!

לירון25

New member
נכון גם לי זה מוזר ....

הבליטה יורדת לה תמיד אחרי יומיים שלושה והפעם לא יודע מה קרה....אבל תודה לך בכל אופן

altid

New member
אחי מה האכלת??

לא אמרת בבירור מה האכלת אותה??? חולדה בוגרת, עכבר, אוגר?????

naja

New member
בנתיים אל תעשה כלום.

אם הבליטה לא תרד בימים הקרובים, כדאי לקחת לוטרינר לאבחון. אם הנחש יפלוט , קח אותו לוטרינר לבדיקה של טפילים פנימיים או דלקת בקיבה. אם העכבר יתעכל כרגיל, תהיה ערני בהאכלה הבאה ואם זה יחזור על עצמו-לוטרינר.

שלום

מה באמת יכולה להיות הסיבה לדבר כזה? איך טפילים בקיבה או דלקת גורמים לזה? מונעים עיכול בצורה כלשהי?

blckMonkey

New member
באותו נושא, אבל בעיה הפוכה

חשבתי לעצמי- האם טמפרטורה גבוהה מדי (אפילו ב-2 מעלות או 3) יכולה למנוע מנחש לאכול?

למעלה