בוגד אל תדבר איתי יותר בכלל
G GallaxY New member 14/6/05 #34 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif בוגד אל תדבר איתי יותר בכלל
ד דולפינית בים New member 14/6/05 #45 מתוקה לא חייב תמיד קשר.. לא מכירה את השיר? אני מחייכת אלייך.. חייכי ...
ד דולפינית בים New member 15/6/05 #74 מתוקה אני מגדלת כבר ילדה אחת. מספיק לא? יאללה להיתבגר להיתבגר....לא תסובבי את הראש ותימצאי את עצמך בטירונות רצה על הרים....
מתוקה אני מגדלת כבר ילדה אחת. מספיק לא? יאללה להיתבגר להיתבגר....לא תסובבי את הראש ותימצאי את עצמך בטירונות רצה על הרים....
G GallaxY New member 15/6/05 #78 חחח דולפינית ראי מסר פרטי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבי טירונות אני כבר חושבת על הוילה שתהיה לי בלונדון\ארה"ב
חחח דולפינית ראי מסר פרטי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבי טירונות אני כבר חושבת על הוילה שתהיה לי בלונדון\ארה"ב
ד דולפינית בים New member 15/6/05 #80 הלוואיי וילה אחת גדולה שתהיה לך. בלי שכנים.. פוצצי את כולם בווליוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
הלוואיי וילה אחת גדולה שתהיה לך. בלי שכנים.. פוצצי את כולם בווליוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם