שלום!

שלום!

יש לי קלפי טארות מזה כשנה אני קוראת על טארות כבר המון זמן אבל מעט מאוד פעמיים פרסתי בגלל שאני לא ממש יודעת איזה פריסה מתאימה לכל שאלה ואיך אני פורסת למשל למישהו שאני לא יודעת את השאלה שלו (למשל כי זה נושא אישי והוא מעדיף לא להגיד לי) בקיצור אני רוצה ללמוד עוד פריסות אבל לא מצאתי מאמרים על כך תוכלו לעזור לי?

כמה כללים טובים שכדאי לאמץ

א. מאוד חשוב לדעת את השאלה, וכמה שיותר במדויק. מי שלא רוצה לשאול לא יכול לבקש תשובה. ב. אין פריסה שמתאימה לשאלות מסוימות. כל פריסה תתן לך תשובה מסוימת. ג. אין חכם כבעל ניסיון. תתאמני. זה יבוא עם הזמן. ד. פריסת שאלה תמיד תתן לך תשובה בהתאם לשאלה שנשאלה. גם אם זו לא הפריסה הכי מתאימה, היא טובה מאוד לאימונים. ה. את יכולה לפרוס פריסת הכנה לעצמך, כשאת מכוונת את השאלה לקריאה שלך. מניסיוני זה יכול מאוד לעזור. בהצלחה.

תודה...

הבעיה היא שלפעמיים יוצא לי לפרוס לחברות והן לא בדיוק רוצות להגיד לי את השאלה אני אנסה אולי להגיד להן להגיד אותה לי בלי להזכיר שמות מה זו פריסת שאלה? פניתי אליכם כי אני לא מכירה כמעט פריסות ואני רוצה לדעת עוד

לכל שאלה פריסה :)

שלום לך, ישנן פריסות רבות ומגוונות כאשר ישנן כמה שהן הכי פופולריות ו/או שמישות ויש כאלו שהן אישיות. מי שאוהב אותן משתמש בהן. אני באופן אישי לא פורסת בלי שאלה. לא אוהבת לתת תשובה כללית ולנסות לנחש ולהבין מהקלפים לבד במה מדובר. אני גם טוענת שככל שהשאלה מדויקת יותר כך גם התשובה. שאלה כללית ? התשובה בהתאמה. מהי פריסת שאלה ? כשמה כן היא... שאלה הנשאלת והפריסה היא בהתאמה במילים. למשל האם - מאין נובעת השאלה כדאי - מידת הכדאיות ל - X - השואל לעשות Y וזו סתם דוגמא. יש צורך חשוב להתאים את הפריסה לשאלה ומכאן שחשוב מאוד לדעת מהי השאלה.

תודה...

אני אנסה לעשות את הפריסה הזו לעצמי נראה איך יצא לי.. מכיוון שאני רואה שאת מבינה בטארות האם יש לך עוד פריסות להמליץ לי עליהן או אתרים שבהן יש פריסות? ושוב תודה

כן.. אני קצת מבינה בטארות :)

את מוזמנת לבקר באתר של אורי רז - בפריסות האוטומטיות. תראי שם כל מיני סוגים של פריסות ועמדות.

למעלה