שלום

• פותח הנושא GCWG
  • פורסם בתאריך

GCWG

New member
שלום

שוב שלום, קוראים לי ברק אני מהנוע"ל.......לפני כמה דקות נכנס לפורום של הנוע"ל בחור בשם gafsou והתחיל לכתוב שאנחנו נאצים ולהגיד דברים על רבין(שלא קשורים לדעות הפוליטיות שלו). עכשיו... להיכנס לוויכוח פוליטי נורמלי בכיף( ואני אישית בטוח שחלק מהדעות שלי דומות לשלכם), אבל לבוא ולקלל? כאילו מה אתה משיג בזה? אני מכיר אנשים מבית"ר ואני בטוח שלא כולם שם מתנהגים בצורה כזאת........ ואני ישמח אם יהיה יותר תקשורת בין התנועות למרות הדעות הפוליטיות השונות..... כולנו ישראלים, ובני אדם.... לי קשה עם זה שאני רואה חניך בתנועת נוער מדבר ככה, קורה לישראלים אחרים נאצים.......אני מקווה שמקרה כזה לא יחזור שוב, ואתם יותר ממוזמנים לכתוב הודעות נורמליות בפורום.....להתחיל וויכוח ומה לא....... תודה ומקווה לתקשורת נורמלית בעתיד ברק

Time2timE

New member
גפסו יא חסר הדר!

אם אני אראה אותך.. #$^!#$^%$@% לא יהיה לך טוב...

MS6

New member
חיפשתי וחיפשתי ולא ראיתי הודעה שלו.

ההודעות נמחקו או משהו כזה? בכל אופן אחד הדברים החשובים שבית"רי חייב לשמור עליהם הוא ההדר. חניכי הנוער העובד הם רחוקים מלהיות נאצים, לי אישית יש הרבה הסתייגויות כנגד אופן חינוכה של התנועה (שטיפת מוח) אבל אסור לשכוח שלכולנו יש כאן תפקיד חשוב והוא חינוך הנוער. אני לא אחראי על אופן ההתנהגות של בית"רים בתפוז אבל אני מקווה שהם ישתדלו לייצג את התנועה כראוי.

GCWG

New member
כן מחקו אותם

אני שמח שבאמת זה כמו שחשבתי וזה היה סתם מקרה חד פעמי....... ושוב אתם מוזמנים לכתוב

גבסו טעיתה אחי.....

אני נגד מה שעשיתה אחי .....אני שונא את השמולנים המגעילעים האלה אבל אחי בדיבור יפה לפםחות בפורום בפנים מה שאתה רוצה אבל בפורם זה מיצג אחי.. הנוער הלומד היא התנועה הכי מגעילה שיש של שמולנים אבל אחי זאת לא הדרך...פעם הבאה לדבר קצת יותר יפה...

MS6

New member
עודד אני באמת לא מבין אתכם

הרי אני יודע שאתם לא שונאים שמאלנים... אף אחד גם אתה וגם גפסו. אנחנו המאמינים, האידיאולוגים, אנחנו לא מדברים בשנאה אלא באהבה, גם לאחינו הטועים. אתם יכולים לכעוס וגם מגיע לכם.. כעסו.. אבל להגיד דברים שאתם לא מתכוונים אליהם? הרי מחר אתם תהיו בצבא יחד עם שמאלנים, ושם הם ישמרו עליכם ואתם עליהם. אסור לדבר במונחים של שנאה, זה לא מתאים לנו, אנחנו אלא שאוהבים אל תלמדו מהשוליים של הציונות הדתית שמדברים בשנאה, אצלנו גם הקיצונים שבקיצונים אף פעם לא שנאו.. ולעולם אל תשכחו: אנחנו מנענו מלחמת אחים מספר פעמים.

אני לא שונא אותם!!

אני פשוט חושב שהם לא חושבים בצורה רצינית... אין לי אלהים אהבה אבל גם לא שינאה שהם אומרים דברים שקרים אז אני שונא אותםםם!!! כמו שם אתה (משה) תשקר לי אני ישנא אותך אבל זה לא ככה.. אני לא שונא אותם אני מתנגד להםםם

Gafsou

New member
נו באמת משה...

נראה לך שהייתי עושה את זה אם הייתי יודעים שאני מבית"ר? סתם ישבתי עם חברים פאנאטיים (לא מהמעו"ז) בבית והיה לנו משעמם.

למעלה