שלום!!

snarea

New member
שלום!!

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש בארץ חנות שמוכרת דברים של מה שטראוויס בדרך כלל הולך איתם.. עם האות F..האתר שלהם: http://famoussas.com/index2.php אז אם מישהו יודע.. אני ישמח אם הוא יגיד גם לי.. תודה רבה

TheEnema

New member
נופר צודקת

לא ראיתי כמעט חולצות של famous stars and straps בארץ, מה שכן ראיתי זה את יובל בנאי הסולן של משינה עם חולצה של הם בקליפ של "הזמן שלך" או משהו כזה (הלייב...) אינטרנט זה המקום,זהירות, קצת יקר שם.

punker182

New member
אני קנתי הרבה מחול... טראוויס הוא נ

הוא נחמד באמת.. פגשתי אותו..

punker182

New member
יעני לא רק אותו.. את בלינק.. אבל טר

טראויס הכי נחמד..טום ממש נחמד.. ומארק לא נחמד הוא סתם עושה את עצמו(או שהוא היה מבואס באותו יום)

may90

New member
../images/Emo2.gif

ראית את טום פנים מול פנים?! כלב!!!! גרררררר

punker182

New member
אוי מצטער נכנסתי לשם משתמש של חבר

סורי אני PUNKER 182 פגשתי אותם כתבתי בשם רענן פוגל כי בטעות הייתי מחובר עליו פשוט הייתי בREADNIG FESTIVAL אז היו את כל הלהקות פאנק רוק.. ואת רובם פגשתי...

B182

New member
וואו אתה כזה קול!

. דוגרי, אתה באחלה להקה
אני מתה כבר להיות בהופעה שלכם, לא יוצא לי \:

punker182

New member
היי מאיפה את מכירה אותנו... אם באמ

אם באמת מדברים על זה אז הייתה לנו הופעה לפני יומיים אם להקת שייגעצ והיה פשוט כיף!! באו 300-400 אנשים ובקשו ממני חתימות זה היה פשוט גדול...

B182

New member
מה זה מאיפה אני מכירה אתכם?

אתם כבר כמה חודשים מזיינים בשכל בפורום פאנק איך אפשר לא לשים לב אליכם?... שייגעצ...שייגעצ...באמת שאין לי מה להגיד על זה רק לשאול איפה היתה ההופעה? אהה ולציין שלהופעות של שייגעצ לא מגיעים כ"כ הרבה אנשים, כשההופעה בתשלום לפחות...או שהשתנו זמנים.

למעלה