שלום..

orisun

New member
שלום..

שלום רציתי לשאול האם לדעתכם ipod mini 4mb ב120 דולר זה שווה? בנוסף: האם לא עדיפים הנגנים של הזיכרון הכרטיסי על הנגנים שבנויים על דיסק קשיח כמו האיי פוד? ז"א מבחינת עמידות. בנוסף, למה האיי פוד עדיף על נגנים אחרים בסגנון האיי ריבר? ולמה להוציא כל כך הרבה כסף על המכשירים האלה אם כל מה שהם עושים זה לקרוע את עור התוף? לא עדיף פשוט לצרוב דיסקים ולשמוע אותם? הרי זאת מדיה הרבה יותר נוחה לשימוש. אה ועוד משהו... האם האיי פוד מציג את השירים בשפה העברית? ובכלל לדעתי יש טירוף סביב האיי פוד רק מפני שזה נהיה מוצר אופנתי... זה לא כזה דבר גאוני.

orisun

New member
אה ועוד משהו...

המחשב שלי רץ על ווינדוס 98 se ולפי מה שהבנתי האיי טיונס לא עובדת על מערכת הפעלה זו! האם זה אומר שלא אוכל להשתמש באיי פוד?

chty

New member
תגובה.

לדעתי כמובן! המחיר ממש זול... כדיי לקנות! מבחינת עמית זה תלוי למה אתה צריך.. כיוון שאם אתה רץ.. עדיף שהזיכרון יהיה על כרטיס זיכרון או זיכרון פלאש, אך בזיכרונות אלו המקום מוגבל מאוד, מה שבזיכרון של כונן קשיח יש הרבה יותר מקום. האיי פוד לא עדיף במקרה על האיי ריבר, האיי ריבר גם טוב ואף צבעוני! אבל כמו שאמרתי לשניהם יש "פירמה" טובה, ושניהם טובים. תשווה לבד ותבחר מה מתאים לך. בנוגע לשאלה על הדיסקים ועל עור התוף תעשה את החשבון עם עצמך, כי בסופו של דבר כל אחד ומה שמתאים לו! באיי פוד אין הצגת שירים בעברית אך יש אתר אשר נותן תוכנה איך להשים עברית (וזה מבטל את האחריות! צריך לחשוב טוב טוב לפני!). ולמה לא דבר גיאוני?? זה גיאוני ועוד איך! דבר קטן שמכניס לך לכיס מלא שירים שאף דיסקמן לא יוכל להשים אצלו וגם דיסקמן לא ניכנס לכיס... הבנת עכשיו?? (אני מזכיר שזאתי דעתי!) האיי טיונ עובד על ווינדוס 98, אך יש תוכנות אשר מחליפות את האיי טיונס, ומאיפה לך?? אולי יהיה לך יותר נח. אני מזכיר שזאתי דעתי!

למעלה