שלום...

*Magenta*

New member
שלום...

קודם כל, רציתי להחמיא למנהלי הפורום- נראה שאתם באמת רוצים לעזור לאשים כמה שאפשר- כל הכבוד. אני לא סובלת מOCDת אבל מתעניינת במחלה מאוד. ניסיתי להשיג את הספרים מרשימת הספרים המומלצים באתר של הדסה, אבל לא הצלחתי. מישהו מכם יודע איפה אפשר להשיג אותם (באנגלית או בעברית)? תודה רבה -יעל-

@עמית

New member
היי

אם אין לך בעיה להזמין ספרים בכרטיס אשראי מהאינטרנט, מארה``ב, יש באתר amazon.com למעלה מ-150 ספרים על OCD (!). אני הזמנתי משם שלושה ספרים בנושא. אם תבחרי באפשרות הזאת תגידי לי ואני אתן לך הסבר מפורט. אפשרות אחרת - פעם הזמנתי ספרי מחשבים מארה``ב דרך ``דיונון``. רק מה - זה לקח כמה חודשים עד שהם הגיעו, והם לא השיגו את כל הספרים שרציתי. עןד אפשרות - בעיקרון אני מוכן להשאיל את הספרים שלי.

@עמית

New member
נזכרתי במשהו...

בארץ יש ספר אחד בעברית והוא נקרא ``הילד שלא הפסיק להתרחץ``, ויש בו מגוון סיפורים של אנשים שסובלים מ-OCD. הספר די ישן (1990), אבל הסיפורים רלוונטיים (החלק על הטיפול התרופתי לא ממש רלוונטי). ניתן להשיג ברשתות הספרים. זהו אחד הספרים הראשונים בנושא, והוא היה רב-מכר בזמנו. אגב - בארה``ב יצאה מהדורה חדשה של הפסר הזה בשנת 1997.

קורווין

New member
מצורף קובץ וורד

של עבודה סמינריונית שעשיתי במסגרת התואר. העבודה עדכנית מאוד (עדיין...) ובסופה תוכלי למצוא את הרשימה הביבליוגרפית שהיא מאוד מקיפה... אם תרצי עוד משהו, תחזרי לכאן!!! אשמח למצוא לך עוד דברים! את הספרים תוכלי למצוא בכל ספריה אוניברסיטאית או להזמין מהאתר שעמית הציע לך.

Levinzone

New member
זאת *Magenta*

קודם הייתי מהעבודה :) הממ, לא צרפת שום קובץ וורד, אבל בכלל אין לי וורד כך שזה לא משנה... אם אתה יכול להעלות את זה לאתר או משהו כזה, זה יהיה מצויין :) ואני אמשיך לחפש ואם לא אמצא, אני אזמין את הספרים מהאינטרנט... תודה רבה -יעל-

קורווין

New member
אופס... נכון...

אני מצרף שוב את הקובץ, אני לא יכול להעלות אותו כרגע, כי גם לי אין פה וורד... ביום רביעי אעשה זאת... מקווה שתסדרי עד אז.

למעלה