שלום שלום לכולם רציתי לברר מאיפה אני יכולה להשיג כרטיסים להופעה של מוקי במעבדה י-ם ב-17.6 בתודה מראש
M mook girl New member 30/5/05 #1 שלום שלום לכולם רציתי לברר מאיפה אני יכולה להשיג כרטיסים להופעה של מוקי במעבדה י-ם ב-17.6 בתודה מראש
ע עוקפת מלמעלה New member 30/5/05 #2 דבר ראשון ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני אישית ממש לא יודעת, מיכל?
H Hypnotic Poi§on New member 30/5/05 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני מקווה שאת מצטרפת לפורום כן? ותנסי לברר במס' הזה 02-6734116 זה הטלפון שם!
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני מקווה שאת מצטרפת לפורום כן? ותנסי לברר במס' הזה 02-6734116 זה הטלפון שם!
M mook girl New member 30/5/05 #5 חח תודה רבה../images/Emo13.gif ו....כן זה הטלפון של המעבדה??או שצריך אולי בהמון ווליום??
H Hypnotic Poi§on New member 30/5/05 #6 לא לא תתקשרי ישר למעבדה, זה הטלפון שכתבתי לך! מקסימום משם יפנו אותך למקום אחר בת כמה את?
ע עוקפת מלמעלה New member 30/5/05 #9 יאאא! אני יותר גדולה ממך!! כיף לי [חחח אל תעלבי או משהו, פשוט כולם פה חוץ מאחד יותר גדולים ממני] ונעים להכיר
יאאא! אני יותר גדולה ממך!! כיף לי [חחח אל תעלבי או משהו, פשוט כולם פה חוץ מאחד יותר גדולים ממני] ונעים להכיר
S sig sigalon New member 31/5/05 #16 חח... לא נכון ענבר...../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif אני יותר קטנה ממך... אבל רק בקצת
ע עוקפת מלמעלה New member 31/5/05 #17 נכון ../images/Emo70.gif אבל את נראית גדולה, בגלל זה לא הייתי בטוחה לגמרי :] יא כמה זמן לא דיברנו, מה קורה פה?
נכון ../images/Emo70.gif אבל את נראית גדולה, בגלל זה לא הייתי בטוחה לגמרי :] יא כמה זמן לא דיברנו, מה קורה פה?
S sig sigalon New member 31/5/05 #18 חח...נכון.. באמת מלא זמן כי אין לי כוח למסנג'ר יותרררר... אבל רק בשבילך אני יעלה =] ויש גם אייסי