שלום אני מבקש עצה על מוסך אמין לבדיקת אופנוע ימהה (איזור הרצל שוקן בת"א) תודה
D d a f u k New member 24/5/05 #1 שלום אני מבקש עצה על מוסך אמין לבדיקת אופנוע ימהה (איזור הרצל שוקן בת"א) תודה
B bendoe New member 24/5/05 #2 אחד על אחד,שוקן 7 הבית הכתום מאחור יש שם בחור ברווזון בשם סטפן והוא ישמח לעזור לך...
E erezb1 New member 24/5/05 #4 תלוי איזה אופנוע אם לא חיית כביש, תקבל יחס ככה ככה. למרות שאני אוהב אותם, עשו 3 פאשלות שהאחרונה פצעה את האופנוע, ככה ולשם אני כבר לא חוזר.
תלוי איזה אופנוע אם לא חיית כביש, תקבל יחס ככה ככה. למרות שאני אוהב אותם, עשו 3 פאשלות שהאחרונה פצעה את האופנוע, ככה ולשם אני כבר לא חוזר.
E erezb1 New member 24/5/05 #7 לא נראה לי שזה המקום להתנצח עם אחד נכוותי (ואני והקסטום שלי) ואת השיעור שלמדתי אני מעביר לכולם. מעכשיו רק מוסך שאוהב קאסטומים ואוהב לטפל בהם.
לא נראה לי שזה המקום להתנצח עם אחד נכוותי (ואני והקסטום שלי) ואת השיעור שלמדתי אני מעביר לכולם. מעכשיו רק מוסך שאוהב קאסטומים ואוהב לטפל בהם.
D doomaster New member 24/5/05 #8 אחד על אחד בקש את סטפן!! שיבדוק לך בן אדם מקצועי ואמין.. אני בדקתי אצלו את הR שלי....יודע על מה הוא מדבר.
אחד על אחד בקש את סטפן!! שיבדוק לך בן אדם מקצועי ואמין.. אני בדקתי אצלו את הR שלי....יודע על מה הוא מדבר.