שלום

MxIxAx

New member
שלום

כתבתי פה כמה פעמים כבר, מה השתנה מאז? הלכתי להוציא חוות דעת מפסיכיאטר, היא לא יצאה חיובית אבל לא הסברתי את המקרה שלי מספיק טוב. היום הייתי במעקב שוב בתל השומר והחלטתי לנסות להוציא שוב חוות דעת על הנושא, ובנוסף להגיש את עצמי לוועדה בביטוח לאומי. אני סובל מסכיזופרניה עוד מלפני הצבא אבל היא לא הייתה מוכרת, ואף על פי הטיפולים הפסיכולוגיים שלי גייסו אותי, ובסוף השירות אושפזתי. אז החלטתי לעשות עוד חוות דעת ולנסות את התהליך מול משרד הבטחון, לטעון שהמחלה החמירה בגלל הגיוס שלי, למרות ששירתתי בחיל האוויר ולא עמדתי במצבי לחץ קיצוניים ממש, אבל המחלה נגרמה מהזמן ששירתתי, וממש בסוף לקראת האזרחות היא התפרצה ברגע של חולשה, אני לא יכול לדעת ככה סתם מה מוביל להתפרצות שלה ולאשפוז אחריו, רק שזה קרה שבוע אחרי שחזרתי משמירות בחברון, ולפניהן ביקשתי העברה למקום אחר בבסיס, לא מסיבות ברורות, פשוט ביקשתי. אני מחפש תמיכה מאנשים שמבינים בנושא, אם יש פה, שיעזרו לי. נמרוד

rozgil

New member
גם אני מוכר על "סכיזופרניה"

יש לי כבר 24 שנים "החמרה" (ולא "גרימה" )...היו לי הרבה מאוד אישפוזים פסיכאטרים....שירתתי בקרבי , התגיסתי עם פרופיל של 97........השתחררתי עם פרופיל 21......אני נכה צה"ל על סכיזופרניה....גר בהוסטל (כבר 6 שנים) התגיסתי בריא/שוחררתי חולה מה אתה רוצה לדעת ???

MxIxAx

New member
המשך דיון

אני חושב שהפתרון היחיד שלי לעבור את הועדה הוא להגיד ישר על ההתחלה שלא היו צריכים לגייס אותי, אין לי ממש קייס לעניין אמרת החמרה אבל שגויסת בריא, איך זה יכול להיות? זה מופרך מה תגידו?

שלום לך...

גם אני מוכר על משהו דומה, כשהייתי מ"פ (סרן...) במילואים לפני כ-5 שנים, הטילו עליי משימות מעל ומעבר ליכולותיי, ופשוט נשברתי, עברתי התקף פסיכוטי והתאשפזתי, שיחררו אותי מהצבא בפרופיל 21, והוכרתי כנכה צה"ל (גרימה...). שנה לאחר מכן קיבלתי התקף נוסף ואישתי אז עזבה אותי עוד כשהייתי מאושפז בבית החולים, כמובן שהתגרשנו... היום אני נשוי פעם שניה לאישה מקסימה, מה עוד אתה צריך או רוצה לדעת ?, אתה בחברה טובה...

עָנת

New member
נמרוד ברוך הבא לפורום שלנו../images/Emo24.gif

ראשית עליך להחליט מהיכן אתה מעוניין לתבוע
ביטוח לאומי/משרד הביטחון. לא מתאפשר לקבל הכרה בגין אותה תביעה מ2 גורמים בו זמנית
למיטב ידיעתי,כן יכול להיות מצב שמחלה מסוימת החמירה בשירות הצבאי ועקב השירות הצבאי. וכמובן צריך להוכיח את זה. בכל אופן נמרוד
מאחלת לך רק טוב,ומקוה בשבילך שמשרד הביטחון/ביטוח לאומי יכירו בך ללא עוררין.

MxIxAx

New member
הענייין הוא

שאני לא יודע איך לקשר בין הצבא למחלה שלי, מעבר להחמרה, אני לא יודע לתאר את מה שגרם לה, פשוט השירות עצמו? זה שגייסו אותי? אובד עצות יעני בהתחלה אני אהיה בביטוח לאומי, זה אפשרי ומועיל נאמר לי, וגם אגיש את התביעה למשרד הביטחו, מבחינתי ומבחינת הרופא שלי זה אפשרי. זה שהייתי בחיל האוויר וג'ובניק לא עוזרת לעניין ההוכחה. נמרוד

טעות !!!

אם תגיש תביעה לביטוח לאומי, לא תוכל בשום אופן להעביר אותה אחר כך למשרד הביטחון, אין כפל תביעות, או זה או זה, ברגע שתחליט על אחד מהם, לא תוכל להתחרט !!! ומשרד הביטחון עדיף גם אם זה רק החמרה, קח את זה בחשבון...

עָנת

New member
נמרוד../images/Emo26.gif

מרבית מהעו"ד נותנים שיחת התייעצות ראשונית בחינם. אני חושבת ששוה שתשמע מה עו"ד ממליץ. מצרפת לך רשימת עו"ד מתוך הטאגליינס. וכן מציגה לך קישור של יעוץ מישפטי ראשוני חינם של עו"ד עומר יעבץ
וכן,תתיעץ עם א.נ.צ על הנושא.(הלינק האדום בראש הפורום)

MxIxAx

New member
בילבלתם אותי עכשיו

אני כבר הדפסתי את הטפסים לביטוח אמרו לי שהכסף שמגיע מהביטוח יורד מהסכום שמקבלים ראשונית ממשהבט

עָנת

New member
נימרוד../images/Emo26.gif

יעוץ מישפטי ראשוני בחינם. נמרוד,אין לי מושג מה אמרו לך,אני אומרת לך מה שאני יודעת,וזה שלא ניתן להגיש תביעה על אותה נכות למשרד הביטחון ולביטוח לאומי. בהצלחה יקירי.

שטויות במיץ !!!...

מי שנתן לך את הייעוץ הזה פשוט מפגר (סלח לי...), אם תתבע בביטוח לאומי, תשכח ממשרד הביטחון !!!

MxIxAx

New member
תודה על הייעוץ הזה, זה בטח חשוב.

בקשר למשפטי, יש לי ייעוץ כבר בעקרון, והוא בטח גם בחינם, אם לא, אז אני אלך על מה שמציעים לי פה

MxIxAx

New member
עכשיו אומרים לי:

ברגע שמשרד הבטחון מאשר לך נכות, הביטוח לאומי נפסק.

אתה לא מבין מה אומרים לך ?!...

אתה קשה תפישה ?, אם אתה מגיש לביטוח לאומי, תשכח ממשרד הביטחון, לא מבטלים, לא מחליפים ולא נעליים !!!, יודע מה תעשה מה שאתה רוצה, אתה ילד גדול... (לא רוצה להקשיב למנוסים ממך...)

MxIxAx

New member
תשמע

בחור אחד שתובע את משרד הבטחון אמר לי שזה אפשרי, גם הרופא שלי אמר לי, ופה אומרים לי אחרת, אני פשוט אשאל עורך דין שייעץ לי וזה יסכם את העניין

עָנת

New member
סכיזו, אבל למה בנימה כזו../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

בפורום שלנו כולנו אדיבים/קשובים/סבלניים. אין מקום להעלבות ומילים שפוגעות ברגשות הכותבים
(לספור ב
עד 10 ואז להקליד התשובה) נמרוד יקירי:ברגע שאתה תקבל זכאות,יהיה לך קשה שבעתיים להגיד תביעה למשרד הביטחון. כמו שאבי אלברט אומר:סוף מעשה במחשבה תחילה.

OK, אני מתנצל...

אבל עניתי כך כי הסבירו לו כמה פעמים, והוא בכל זאת מתעקש על היעוץ הקלוקל שקיבל, נמרוד אם נפגעת מדבריי, אני מתנצל, אבל תבין לי יש כבר נסיון בדברים האלה, וזה אחרי שביררתי את כל האפשרויות...

עָנת

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

למעלה