שלום

יהורמי

New member
שלום

ערב טוב לכולם, מה שלומכם? הרבה זמן לא הייתי פה... אם מישהו תהה לאן נעלמתי, אז היה לי ויכוח קל עם המחשב שלי, אני חשבתי שאני צריך לגלוש באינטרנט והוא חשב בדיוק ההפך, ככה שהיו, כפי שזה נקרא בפי חברי למשרד, "שיהוקי אינטרנט". מה שאומר שהאינטרנט עבד ל-3 דקות ואז שיהוק והוא נעלם ליומיים. בינתיים הגענו לפשרה, כרגע הוא עובד שעתיים ואז משהק, לפחות זה... אז חזרתי אליכם, פחות או יותר.. אז שיהיה ערב נעים
איתמר.

willo1

New member
שאאלום יתמר ../images/Emo70.gif

נחמד שהחלטת לחזור אלינו. כי גם כשאתה והמחשב חייתם בשלום הרגשנו זנוחים

willo1

New member
חחחחח תודה שזה משעשע

אגב, אימצתי את השם שנתת לי
(זה השם הכי יפה בעולם העאא)

איתמר אתה יודע מה צריך לעשות?

אחרי שאתה מאכיל את הילד, אתה שם אותו על הכתף וטופח לו על הגב כמה דקות ואז אין שיהוקים...
חוץ מזה, טוב שחזרת. אני קוראת את מה שקובי כותב ועדיין לא משוכנעת שזה לא אתה...אתם פשוט כותבים באותו הסגנון באופן מבהיל....

יהורמי

New member
טוב לדעת שמישהו מילא את מקומי

מהבחינה הזו כשלא הייתי
קובי, קבל ח"ח!! ועכשיו שאלה לי: מישהו יכול להגיד לי מה יהודה אומר לפני "טראנס אוריינט" בהופעה בקיסריה? אני מדקלם את זה באופן שוטף, אבל אין לי שמץ של מושג מה זה אומר...

רינה ד

New member
מה שהוא אומר בטראנס זה:

"אני רוצה לדבר מבלי שתשאלי אותי אני רוצה לדבר כפי שהדברים עולים בראשי אני רוצה להתוודות ושתעני לי אני רוצה לדבר כאילו אני מדבר אל עצמי..." ויאלה שמח... אני לא דוברת השפה אבל זה הפירוש שהופיע בכתוביות כשיודה התארח אצל פרנס בטברנה...

יהורמי

New member
תודה רינה, שיחקת אותה! ../images/Emo13.gif

סוף סוף יש לי מושג מה זה אומר
תודה!!

למעלה