שלום!

vegeta2

New member
שלום!

קוראים לי תום ואני חדש! מקווה להשתלב כאן! אני מת על סטאר וורז ובמשך הזמן צברתי הרבה מידע על הסרט החדש שיצא, אז מי שרוצה לדעת משהו שיפנה אליי!

MajorWinters

New member
אהלן תום...

ברוך הבא למשכננו הצנוע, תאמין לי, כיף פה.. אתה מוזמן לספר לנו על אהובתיך בסרטים, איזה סרט הכי אהבת, איך הגעת לסרטים וכו' בעניין הידע, רבים פה יודעים הרבה דברים, לכן שאלות לא הכרחיות, אבל אם יום אחד תקום בבוקר, ויתחשק לך לכתוב מאמר, על נושא מסוים, איזה שבא לך, אתה מוזמן, בכיף! ברוך הבא!

איזה קטע

אני גם מצטרפת לכאן, גם ממש אוהבת את סטאר וורס והפאנץ' ליין- גם לי קוראים תום

MajorWinters

New member
ברוכה הבאה...

בנות שאוהבות סטארוורז, הן עם נדיר, והן מצרך מבוקש בקהילה, לכן אל תתפלאי, אם תקבלי הצעות מגונות, לא מגונות, סרנדות, שירים, פרצופי
ועוד... ברוכה הבא גם לתום הבת, אולי תביאו את האיזון לכח האחד של השני

Obi Dan Kenobi

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

הגעת ברגע הנכון. בדיוק כש"נקמת הסית'" יוצא, הפורום יהיה פעיל במיוחד. כמובן שגם אחרי צאת הסרט, הוא יהיה כך. מחכות לנו עוד שתי סדרות טלוויזיה - "מלחמת הכוכבים" לא יעלם כל כך מהר מהעולם.

the sith

New member
ברוכים הבאים

גם אני די חדש פה אבל אני יודע הכל על סטאר וורס תהנה עכשיו באמת הפורום יהיה פעיל במיוחד בשבועות הקרובים תוכל להשתתף בסקרים ופעילויות וגם להוסיף דברים למילון המונחים אם תרצה..כמו שאמרתי ברוכים הבאים

tactical

New member
Welcome to the club

קודם כל ברוכים הבאים... לרגל הסרט המתקרב ובא אנא שימו לב לכל עניין הספויילרים... אם אתם כותבים הודעה שעלולה לכלול ספויילר שימו בכותרת את הסימן הזה:
תהנו....

vegeta2

New member
סרט אהוב...

האמת כולם, ואני מצפה לסרט החדש, הוא אמור להיות הטוב מכולם. אני אוהב את דארת' ויידר (ואת אנאקין לאורך השנים). אני מחפש מאיפה אפשר להוריד את הנעימה של דארת' ויידר בשביל פרוייקט שאני עושה (אולי אתם תזכו לראות אותו) ואני מחפש גם מאיפה להוריד פרקים של הסדרה המצויירת שיש בקארטון נטוורק, מצאתי בקאזה כמה פרקים אבל אין את כולם...

למעלה