שלום

neta 17

New member
שלום

היי לכל אוהבי ברי...מה שלומכם? אחרי תקופה שלא הייתי פה ורשמתי כמה וכמה פעמים אני שמחה להגיד שאני פה והתגעגעתי לקריאת המידע על ברי ודברים חדשים. מממ שאלה קטנה שעלתה לי לראש... מי בא לרוק עצמאות? בתור ראשל"צית אני הולכת רציתי לדעת אם עוד מישהו יהיה מהפורום פה. -נטע-

אגב וולקאם בק

גם אני חזרתי היום בבוקר משבוע סטלה ובטלה... "בעיניים אדומות" אבל הלכתי לישון והתעוררתי ועכשיו אני כאן. אני לא חושב שאני אבוא כי חוץ מברי, זה כמעט אותו דבר כמו שנה שעברה אגב הייתי בראשון בסופ"ש!

היה מדהים

קשה לסכם בפיסקה את כל מה שהיה שם, אבל היה גדול! (אגב גם חביבי הפורום היקרים אמסטף הופיעו אבל לא יכולתי לראות אותם אווווווווווווווו). כמה חברים שלי הופיעו (בלי קשר אחד לשני) והיו גם כמה רגעים אחרים. בכל מקרה מאוד נהנתי.

T S F1

New member
אני בדילמה

אם ללכת או לא.. המצב הפיננסי שלי לא משו כרגע ולא ממש בא לי לשקר להורים.. מצד שני - ברי.. מה אתם אומרים?

neta 17

New member
טניה{אם זה לא השם הנכון תתקני}

בכל מקרה סתם בשביל הקטע לא הייתי פה כי אניבצפון ומדהים לי פה ואני שמחה שנסעתי לנקות את הראש {צפון= חיפה} חחח בשביל ראשלצים זה מספיק צפון אבל בכל מקרה....אני אגיד לך משהו....המצב מבחינת אוכלוסיה ברוק עצמאות לא משהו....הרבה ילדים ושטויות אבל אם את באה עם חבר'ה אז מגניב לך ונחמד ולא שמים על הסביבה...{אני בטוחה שהיית ברוק עצמאות פעם אחת לפחות} מממ אני הולכת כי זה קרוב לי ואין משהו אחר לעשות אם את באה בכל מקרה תגידי לי אני רוצה לראותך...יהיה מגניב תבואי שבי עם החבר'ה שלי. -נטע-

T S F1

New member
כן כן, טניה זהו שמי :)

והיית בחיפה ולא קפצת להגיד לי שלום?! תתייבשי לך!! P: אמממ.. בגדול יש לי עם מי ללכת.. פשוט.. לא יודעת.. אם אני אבוא זה יהיה בשביל ברי ומוניקה, אבל אלו יהיו הופעות להיטים.. זה לא ממש עושה לי את זה.. מצד שני, אין לי כלכך מה לעשות כי כל החברים שלי יהיו שם וברי גם.. אז..לויודעת :\

למעלה