שלום,

שלום,

שמי שרון ואני גרה בנתניה. רציתי לדעת אם יש פעילות של נוער שינוי בנתניה ואם כן איך מצטרפים..... חוצמזה, רציתי לדעת מי יו"ר נוער שינוי וקצת על הפעילויות. תודה, שרון, נתניה

שלום שרון

דבר ראשון ברוכה הבאה לנוער, נשמח לקבל אותך. אתמול ערכנו גיוסים לתא נתניה, שעכשיו נמצא בשלבי הקמה. אם אני לא טועה השבוע יהיו עוד גיוסים לתא. יו"ר התא של נתניה היא סשה, ואת מוזמנת ליצור איתה קשר ולדבר איתה על הנושא. על מנת להצטרף את יכולה להיכנס לאתר של הנוער http://www.noar-shinui.org.il ומשם ללחוץ על הרשמה, למלא את הטופס שנמצא שם ולשלוח אותו למספר פקס שרשום בקובץ. כמו כן את יכולה לברר עוד פרטים במספר הטלפון: 03-5620118 או לשלוח אמייל לכתובת : [email protected] יו"ר הנוער הנבחר לשנה זו הוא: יוראי להב הרצנו ואני בטוח שהוא ועוד אנשים רבים ישמחו להסביר לך יותר בפירוט על הנוער. את יכולה כמו כן להיכנס לאתר, להסתכל על התמונות, ולקרוא את האידיאולוגיה של הנוער ולראות אם זה מעניין אותך. מקווה שתצטרפי
בכבוד רב, אור פרלמן

wizibusy

New member
היי שרון../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום
אני מקווה שתהני כאן. אם יש לך כול שאלה בקשר לפורום,לנוער שינוי, למפלגת שינוי ובכלל כול דבר אחר את יותר ממוזמנת לשאול
אם תרצי את יכולה לפנות אליי במסר אישי בשביל שאלות וכו'.

EO117

New member
שרון ברוכה הבאה למחוזותינו

אור כבר ענה על כל שאלותייך, אם יש עוד שאלות אשמח לענות. המשך חג שמח,

tapr

New member
שלום../images/Emo13.gif

בקשר לפעילויות, יש פעילויות מקומיות "רגילות" באופן שוטף, וגם הרבה פעילויות שטח, הפגנות, פעילויות חברתיות וכו'. בנוסף, יש פעילויות ארציות, סמינרים, הרצאות, הפגנות ועוד.
עוד כמה שעות סשה, היו"ר של תא נתניה תתעורר, ותענה על כל השאלות שיהיו...

tapr

New member
הפרטים של סשה

סשה ביקשה ממני לתת לך את הפרטים שלה: אייסיקיו - 247-995-955 פלאפון - 054-7532019

שמח לשמוע !

ברוכה הבאה לנוער שינוי ! את מצטרפת לתא שעתיד להפוך לאחד הגדולים בארץ....(עם יו"ר מקסימה
)! שיהיה הרבה בהצלחה, יוראי להב הרצנו יו"ר נוער שינוי

Sashka7

New member
הי שרון...אני סשה...

לא הייתי כמה ימים כי למדתי למגן בכימיה... ריצור לא משנה... אני שמחה שאת רוצה להצטרף לנוער שינוי תא נתניה!!!! אני בינתיים מכהנת כיו"רית כך שאני אשמח אם תיצרי איתי קשר בהקדם!!! אז ברוכה הבאה לנוער ואני מקוה שהפגש עוד מעט באיזה ישיבה או פעילות!!! סשה.

למעלה