שלום

lazaroni

New member
שלום

יש סניף של נוער שינוי בר"ג? או גבעתיים? אני מתעניין בקשר אליכם.... ליצירת קשר כדי שאראה כמה נחמדים אתם/ן איי סיי 311483656 מסן [email protected] רן.

tapr

New member
שלום../images/Emo13.gif

כרגע יש נוער שינוי בת"א, ובו חברים גם מגבעתיים\רמת גן, עד שיוקם תא באזור. אתה מוזמן לבוא לכל פעילות שלנו, ולראות כמה אנחנו נחמדים.
בברכה, טל פריצקר יו"ר נוער שינוי ת"א 050-6596200

טל

שלום לי קוראים אלעד ואני רוצה לעשות כנס של נוער ליכוד העבודה ןשינוי זה ילך כך נוער שינוי תל אביב ירושלים נוער ליכוד תל אביב וירושלים והעבודה תל אביב ירושלים מה אתה חושב על זה?

tapr

New member
המממ

הייתי הופך את זה לכנס עם נושא מרכזי, כמו נגד סרבנות\איכות הסביבה\תאונות דרכים, ומשתף כל תנועת נוער פוליטית אחרת שתרצה. ולעשות את זה ארצי.

asafz8

New member
הבעיה היא

שהליכוד מפולג ולכן אין לו דעה בקשר לכל דבר שנעשה.

wizibusy

New member
שלום, שלום../images/Emo13.gif

אני מקווה שתבוא להתנסות בנוער שינוי
לכול שאלה או בעיה אתה מוזמן לפנות אליי או אל חבריי לתנועה

ברוך הבא ! ברוך הבא !../images/Emo24.gif

קצת על הפעילות של נוער שינוי, אפשר לקרוא באתר נוער שינוי או במכתב הפתיחה של הפורום. כאמור, הפעילות מתחלקת לשניים: פעילות מקומית ופעילות ארצית. בשביל להיות שותף בפעילות הארצית (ולמעשה גם במקומית) יש להרשם לנוער שינוי באמצעות טופס שנמצא באתר התנועה. כך תקבל מידע אודות נוער שינוי ופעילותה וכן הזמנות לפעילויות ארציות - בעיקר סמינרים של התנועה. לגבי רמה מקומית - ברמת גן לא פועל כרגע תא של נוער שינוי באופן פעיל. ישנן 2 אפשרויות: א. להצטרף לתא נוער שינוי ת"א הסמוך. ב. לעזור ולהקים את תא ברמת גן. בכל מקרה אשמח לראותך בתנועה! יוראי

תמיר1991

New member
היי רן../images/Emo13.gif

אני מצטרף בקרוב לסניף ת"א, שמח לראות שאתה ב"ראש הפוליטי" שלי
בהצלחה, תמיר.

Sashka7

New member
ברוכיפ הבאים ,רן!!!

הי אני סשה ואני הייתי חברה בנוער שינוי תא ת"א, לא מזמן חידשתי תא נתניה שלא פעל תקופה מסויימת... תאמין לי זו הרגשה מצויינת! אני ממליצה לך להקים תא נוער שינוי בר"ג כי זה פשוט מגניב!!! בכל מקרה , בין אם תצטרף לת"א או שתקים תא חדש בר"ג, אני מאחלת לך הרבה הצלחה בנוער שינוי ואם תרצה תמיד תוכל להיעזר בי בכל שאלה! שיהיה לכולם סופשבוע מצויין!

lazaroni

New member
הבהרה

אין בכוונתי להצתרף בקרוב רק אולי עוד חצי שנה.....משום שאני עדיין ביח"ד אך לא יודע אני מעוניין לדעת איך זה אצל שאר התנועות

ברןך הבא

אשמח לפגוש אותך בפעילויות של תא ת"א, בהתחשב שאני נחשב בערך חבר שם. כמו כן אם תחליט להקים תא בר"ג, אני בטוח שכולם ישמחו לבוא לשם ולעזור בגיוסים לתא. כשתחליט להצטרף לנוער, תתקבל בברכה. למרות שכנראה עוד חצי שנה אני כבר לא אהיה חבר בנוער.

למעלה