שלום

IamTheMan

New member
שלום

תמיד התעניינתי בעולם הזה, אבל אני לא מוצא לא זמן להתחיל להיכנס לעולם שלכם ולא הכסף לשלם לכם(איןעליי הרבה ירוקים:)) כל אופן במשך הזמן איבדתי אמונה שכל זה קיים כל עולם המיסטיקה והגילגולים וכל מה שהעולם שלכם (או העולם של כולם) מכיל. לאחרונה ישבתי עם ידיד באמצע שמירה(אני לא בצבא אבל אני בפנימיה צבאית) על דברים שהוא ביקש ממני לא למסור לאף אחד לעולם. אבל הוא עורר בי משהוא שחשבתי שמת מזמן, האם באמת הכל לא כל כך שטחי? מה שאני זה רק לנסות וליטעום כמו איפו להתחיל? אני יודה אם תענו שלכם אני

לקשמי

New member
אני לא מומחית

ולא יודעת בדיוק לענות על השאלות שלך, אבל מה שכן, נראה לי קצת תמוה המסתוריות הזאת של הידיד שלך, שביקש ממך לא למסור לאף אחד את הדברים שהוא דיבר איתך עליהם. אם מדובר בידע רוחני, אז הידע הרוחני צריך דווקא להיות מופץ בכל מקום ובשום אופן לא להישמר בסוד. שמירת סודות היא בדרך כלל נחלתם של שרלטנים. אני לא אומרת שהידיד שלך הוא שרלטן אבל יכול להיות שהוא נפל לאחד כזה. שווה לבדוק.

חג-שמח../images/Emo140.gif מאיפה להתחיל?

יום-טוב, קודם כל לשאול את עצמך מה מביא אותך להתחיל משהו שאולי את לא מעוניינת בו בכלל, בגלל שידיד שלך סיפר לך " סיפורי לילה " כלשהם - תרתי משמע, אין זה אומר שהוא מחובר למיסטיקה, ואם את לא משתפת על מה מדובר , באופן כללי, קצת קשה לענות לך מהיכן להתחיל? את יכולה להגדיר מה את רוצה להתחיל
אריאלה באהבה

IamTheMan

New member
אוקי

נתחיל במין שלי: זכר שנית כל העניין של הגילגולים? אתם באמת יכולים לאמר לישזה אמיתי שנית כל אנרגיות מה הכוונהף ואיך אני יכול לפתח את התכונה הזו

גריני

New member
המלצה לספרים

2 ספרים טובים (לדעתי) שעוסקים בנושאים שכתבת כאן: 1. שורשים ושיעורים בזמן - ד"ר בריאן וייס - בנושא גלגול נשמות. 2. הנבואה השמיימית - ג'יימס רדפילד - בעניין אנרגיות וכו'. וההמלצה שלי למתחילים להתעניין במיסטיקה: לקרוא, להתעניין, לא להאמין כמובן-מאליו לאף אחד - אלא מה
לבדוק בעצמך - לשאול את עצמך שאלות, לפתוח את הראש ואת הלב ולתת לדברים לחדור אליך.... כשתרצה באמת לקבל הוכחות - תקבל אותן
וכשתקבל את ההוכחות = תאמין
(רמז קטן
- שים לב ל"צירופי מקרים" בחייך).

אני מוסיפה לרשימה גם את

מה חלומות נראה שהפך לאחרונה לסרט וגם את מסען של נשמות וגורלן של נשמות של הפסיכיאטר האמריקאי ד"ר מייקל ניוטון שגם הוא הגיע עם מטופליו לזכרונות גלגוליים מפורטים במהלך היפנוזה.

הילהל

New member
אני בסדר אני

בלי להכיר אותכם - אלו הספרים שלי להתחלה. חברה נתנה לי את "היקום ההולוגרפי" (לא מומלץ להתחלה, קשה רצח). וממנו הלכתי לבריאן וייס שהוזכר שם - ואני לא משתחררת מהקסם של הספר הזה. נתתי אותו לבת דוד שלי, שיותר מצויה בענייני קבלה, והיא אמרה לי שאם אהבתי אותו שווה לקרוא את הנבואה השמיימית. שאני קוראת עכשיו. אשכרה תלמידה מצטיינת!

IamTheMan ברוך הבא../images/Emo140.gif

העולם "הזה" הוא לא ממש "שלנו", מבחינתי הוא של כולנו, כל אחד והדרך שלו.. אני חושבת שאני מצטרפת לעצות החברים, להתחיל עם ספרים ובעיקר עם המניע שלך לשאלות שעולות בך. תיהנה, לפחות כמוני

למעלה