שלום

Johnny Rico

New member
שלום

כבר הרבה זמן אני עוקב אחרי הפורום של הסדרה הטובה ביותר שיש בערוץ 1 (אין ממש תחרות נראה לי). גם אני כמו רבים בפרום התחלתי לראות את הסדרה במקרה לאחר שהגעתי בזיפזופים לערוץ 1 (בטעות, נשבע לכם) ונדלקתי. זה היה מזמן , עונה 3 נראה לי. לאחרונה התחלתי לראות את הפרקים של הסדרה מההתחלה ואני שמח לבשר כי סיימתי לראות את כל 8 העונות של הסדרה המקורית ואת העונה הראשונה של אטלנטיס. רציתי רק להגיד שהיה לי ממש כיף לקרוא את הניתוחים שלכם לפרקים שראיתי (בעיקר עונה 8 ואטלנטיס שהיו בזמן אמת). אני שובר קריאה פאסיבית של כמעט שנה בפרום ואשתדל לתרום גם לפורום מדעותי בכל פעם שיהיה לי משהו חכם להגיד... נ.ב. מצחיק בטירוף כל העסק שהתפתח מסביב ל'תבור'....

nzkiwi

New member
ברוך המצטרף לחלק הפעיל של הפורום!!!

שאלה קטנה סתם מתוך סקרנות, עד עכשיו לא עמד בפניך הפיתוי לכתוב או להגיב בפורום? אם כן או לא, מה נשתנה הלילה הזה? (כן, זה לכבוד פסח)

Johnny Rico

New member
בטח שרציתי

בכמה הזדמנויות: 1. מה הייתי משנה? (הייתי מוסיף צוות נוסף ,ישראלי, SG18 שזה כמובן SG ח"י - וכמובן שהייתי מצייד אותו ברובי תבור בשביל לקבל קצת שקט בפורום.) 2. כשהיו שאלות על מקורות אנרגיה (אני כבר לא זוכר - נראה לי על הגנרטורי נקוואדה) - בשביל מה לומדים הנדסה אם לא בשביל זה? ועוד כל מיני דברים שאני כבר לא זוכר וכבר מאוחר מידי בלילה בשביל להתעקש.... למה לא הגבתי? אין לי תשובה טובה....

subatoi

New member
אתה לא צריך להתנצל

על זה שהגעת לערוץ 1. זה לא אל ג'זירה, יש מה לראות שם, בכל זאת... ברוך הבא!

bigbird™

New member
כן אם אתה

חולה על שישי עם מיכל.. אחח איפה צפניה כשצריך אותו

subatoi

New member
יש, יש...

רק שקצת קשה לי להבין מה קורה שם. ואני לא קולט את זה

למעלה