שלום

dannyshadow

New member
שלום

עדין לא ענו לי תשובה לגבי החסיונות שלי. למי שרוצה פרטים: הם בדרך כלל לעתיד הקרוב של מקסימום עוד 4 שעות, זה ברוב המקרה על מה שיקרה לי או מה שאני אראה שיקרה לאחרים, ואני לא שולט בזה ויכול לחזות את את זה לבד, זה מופיע בפתאומיות בלי שליטה שלי על זה. לפעמים אני מקבל חזיונות כאלו גם לגבי דברים טיפשים, לא מקשיב להם ובסוף מגלה שצדקתי. אשמח לתשובה רצינית... דני.

dannyshadow

New member
../images/Emo105.gif

dannyshadow

New member
מיקי, אתה חושב שיש לך תשובה

לזה? השאלה העיקרית שלי היא האם באמת אפשר לפתח את זה למשהו שאני אוכל לשלוט בו וגם לראות דברים ביותר דיוק, לא רק מה שיקרה לי וגם לעתיד היותר רחוק.

dannyshadow

New member
מה שמוזר גם..

שבכול האתרים מצאתי רק על חלום ניבואי, ושום דבר על המקרה שלי. אודה על כול עזרה, כבר כמה חודשים שלא קיבלתי תשובה בשום פורום שקשור למיסטיקה :)

שלום דני.

קיוותי שאחרים יענו לך כדי שיתפתח דיון על כך. כי דעתי היא מעט חריגה ואינה מקובלת כל-כך. ובכן כן, אני מכיר את התופעה ואינך צריך לחשוש ממנה. אם תחזור ותקרא את הכתבה על כוחות בדף הקודם בפורום תיקרא גם את השירשורים הנילוים כולל השאלות של אריאלה תקבל תשובה לשאלתך. אני ממליץ לפתח את כישרונך ע"י למוד קריאה או בקלפים או בכל שיטה אחרת כדי לקבוע זמנים של תקשורת עם הנעלם והמופלא ממך. אחרת התקשורת תקבע ע"י המדריך שלך או ע"י הישות המתקשרת איתך, ואז זה יפריע לך בחיי היום יום. ואתה תחשב למוזר בעיני סביבתך אני רואה בזה פאן חיובי מאוד לאדם בגילך הרוצה ללמוד ולהתפתח רוחנית. באהבה לך מיקי

dannyshadow

New member
למה דעתך לא מקובלת בדיוק?

אם אני אעשה את מה שבאמת אמרת, האם באמת יתפתח לי הכשרון הזה? חוצמזה שאין לי שום יישות שמדברת איתי או בכלל מתקשרת איתי, זה מסתכם רק בנבואות של העתיד שאומרות לי מה יקרה אם אני אלך בדרך הזאת או בדרך הזאת (את מי אני אפגוש), תחזיות למה שיקרה אם אני אגיד ככה וככה ואם אני אגיד ככה וככה, תחזיות של לפעמים אפילו מה שיקרה בעוד שניה ולפעמים במשך היום אם אני אעשה ככה וככה.. יש דרך לפתח את זה למצב שבו אני יכול ממש לשלוט בזה?

dannyshadow

New member
טוב עוד מעט אני הולך

אז כנראה אבדוק את התגובות מאוחר יותר :) תודה לעונים ותודה למיקי :)

קודם תקרא את השירשור

איני יודע בדיוק אם דעותי אינן ממש מקובלות. אני מאמין בישויות, רוחות, מלאכים, כוחות, כישופים, עין רעה וכו',, אני גם עוסק בזה. זה לא כל-כך רגיל ושונה מהמקובל. רוב המתקשרים כמוך מאמינים שאלה כוחות טובים בלבד. אני חושב שהם נטרליים ויכולים גם להזיק. למה שאתה קורא נבואה אני קורה תיקשור, כי מניין אתה יודע? נכון שזה בא ממך, במחשבותיך או בלבך. למרות זאת הנבואה היא קשר עם משהו שמדבר אליך כמו מחשבה או הרגשה. בקבלה קוראים לזה כוח הדימיון. עכשיו זה מגיע אליך בלי שליטה, ורק לפעמים. אם לא תלמד לרסן זאת זה יתחיל להופיע לעיתים קרובות בעיקר בדברים נבואיים קשים. וזה עלול להפריע לך בחיים. אני מכיר הרבה נשים כמוך שהן נחשבות ללא בסדר כי הן לא שולטות בכך. לכן המלצתי לך ללמוד קריאה כלשהי, כי כך אתה קובע מתי אתה קורא ומתי לא. אתה קובע את זמני המפגשים ואורכם. תוך כדי הלימוד שלך, הישות המתקשרת לומדת יחד איתך את שפת התקשור ומתקשרת איתך בשפה שלמדתם יחד. באהבה לך מיקי

dannyshadow

New member
הבנתי אותך..

הבעיה שיש לי המון עיסוקים ואני לא בטוח אם אוכל להקדיש לזה זמן.. למרות שלא נראה לי שמה שאמרת יקרה, כי זה רק נבואות לזמן הקצר וזה לא עולה על נבואות לאותו יום..

dannyshadow

New member
דרך אגב

אתה יכול לתת לי קישור לשאלה של אריאלה? לא מצאתי אותה.

דני לדעתי אתה חכם

מה משנה הגיל שלך. עניתי לך כבוגר. כי הכתיבה שלך הראתה לי שאתה בסדר. בפורום יש מעל הפורום מספר דף, כנס לזה ודפדף אחורה דף אחד. וצפה במה שבקשתי, זה למענך. אתה לא חייב. אף אחד לא מזלזל בך התכתובת השלילית אינה מיועדת לך. באינטרנט אתה חייב לקחת הכל בהומור. אף אחד לא חשוב מספיק כדי שאתה תפגע. צחק לכולם וכולם יצחקו איתך. אוהב אותך מיקי

dannyshadow

New member
ו...

עדין לא מצאתי את השאלה של אריאלה אם תוכל לתת לי בבקשה את הקישור אני קצת מוגבל

לצערי אני יותר מוגבל ממך.

אני עדיין לא יודע לעשות קישור. חחחחחחחחאני סתם עצלן ודוחה ללמוד. שים לב, דוחה דחיינות, לא מגיב לנושא הזה כלל.סתם סתם, מיקי

אתה יודע מה????????

מעל הכותרת עולם המיסטיקה יש שורה של אפשרויות בחר בתפוזאון כנס לשם ומצא את שמי. לחץ עליו פעמיים ונוכל להתכתב כמו במסנג'ר, יייההההה איזה כייףףףףףףףףףף. יייייייייייישששששששששששששששש

dannyshadow

New member
חח

לצערי לא הצלחתי להכנס עד עכשיו בגל בעיות במחשב
יש מצב שאתה מתחבר עכשיו עד 10 ? (אני קם מחר ב 5 וחצי בבוקר :()

למעלה