שלום...[=

busted4ever

New member
שלום...[=

אני מעוניינת לקנות נחש בינוני .. כמובן שאני אוכל להוציא אותו מהכלוב מידי פעם אז שלא יהיה מסוכן... אני בת 16 עוד שבועיים [הנחש אמור להיות מתנה לךיומהולדת] איזה סוג נחש אתם ממליצים לי לקנות? ומאיפה ניתן לרכוש אחד כזה? [אני גרה במרכז..]

busted4ever

New member
[:

אז הבנתי שהכי מתאים לגידול זה כרכן תירס.. עכשיו חוץ מהפרטים שניתנו בהודעה ההיא...יש לי עוד כמה שאלות 1. מה הוא אוכל?[למרות שאני מניחה שזה עכברים..]וןבאיזה תדירות צריך להביא להם אוכל? 2.אני יכולה לשחרר אותו בחדר שלי נכון? כאילו הוא לא יעשה לאף אחד כלום..[?] 3.מאיפה ניתן לרכוש אותו? 4.אתם ממליצים לי לקנות צעיר או כבר בוגר? 5.באיזה תדירות צריך לנקות את הכלוב שלו....\להחליף מצא זהו... אני יודעת שזה שאלות מעצבנות ובטח עניתם כבר 538932953289 פעם עליהם.. אבל זה חשוב לי [= תודה

gazon

New member
כרכן/קינג

1. עכברים/חולדות צעירות ארוחה כל 5-7 ימים לבייבי, ארוחה כל 7-10 ימים לבוגר. 2. את יכולה לשחרר אותו בחדר והוא לא יעשה כלום לאף אחד מהסיבה הפשוטה שלא תראי אותו יותר. אם תשחררי אותו בלי השגחה בחדר הוא יעלם תוך שניות מעטות. (לא מומלץ) 3.ניתן לרכוש את חניות או מגדלים פרטים ברחבי הארץ איפה שאת גרה בתוך יש מגדלים באזור. 4. אני אישית מעדיף לקנות בייבי (כמובן אחרי כמה ארוחות ראשונות ונשל) כי ככה הנחש היה שלך כל הזמן את לא צריכה לדאוג אם היו טעיות בעבר. גם כיף לראות את הנחש גדל ומתנשל לדעתי שווה להביא בייבי. 5. מצע צריך לנקות ברגע שהוא מתלכלך כדי לשמור על התנאים הטובים ביותר לנחש. אל תדאגי לגבי כמה השאלות מעצבנות, עדיף שתעצבני חצי עולם לפני שתקני ותביני בדיוק איך מגדלים. מאשר לא לשאול ואחרי זה הנחש ימות ממשהו שלא שאלת עליו.

busted4ever

New member
תודה!

ובגלל זה רשמתי שזה חשוב לי...כי למרות שהשאלות מעצבנות זה חשוב לדעת [=

כנסי...

כפי שהבנת נחש אוכל עכברים,נחש קטן וזה מה שרצוי עבורך זקוק לאחד בשבוע ואת יכולה ליקנות עכבר פעם בשבוע מחנות חיות,כן את יכולה ורצוי להוציא אותו מהטרריום ולהרגיל אותו לידיים כך הוא יהיה רגוע ושקט,ב-26,27 בחודש זה מתקיימת תערוכת זוחלים באור עקיבא במתנס רצוי שתגיעי ותתחילי ללמוד איך לגדל נחש וכמובן תוכלי לירכוש לך אחד באותה היזדמנות...ומומלץ עבורך ליקנות נחש צעיר ולגדל אותו,את הכלוב שלו רצוי לנקות באמצעות מים ו-5% כלור פעם בחודש וכמובן כל מה שניכנס לכלוב מומלץ לנקות במים וכלור וזאת כדי לחטא כל דבר...בהצלחה בינתיים ותישמרי על קשר איתנו.

רן333

New member
את ההמלצות שלי בנושא בחירת נחש

ראשון כתבתי בשרשור **הזה**. בנוגע לשאלות אודות הגידול - אל תסתפקי בקריאת הודעות בפורום. כדאי מאוד לקרוא ספרון מתאים שמדבר על הנחש שבחרת לגדל. המלצות לקריאה מופיעות בשרשור שאליו הפניתי קודם. בנוגע לשחרור נחש בחדר - כמו שכבר כתבו לך, זה רעיון רע מאוד. גם אם מדובר בנחש גדול יחסית - הוא יעלם לך ממש בקלות. בנוגע למקום הרכישה, האפשרויות המומלצות הן כאלה: 1. קניה ממגדל. 2. קניה מאחד היבואנים של נחשים לארץ.

רן333

New member
לא שידוע לי.

אני מניח שקיבלת את הרעיון מהמקרה של המילקסנייקים. במקרה הזה - הספר מוצע חינם באתר של המחבר, מכיוון שמשום מה הפסיקו להדפיס אותו. בכל מקרה, אתה יכול להזמין את כל הספרים מהסדרה האמורה מ-www.amazon.com. הם ממש לא יקרים.

gazon

New member
מה זאת אומרת חינם ?

אני יכול להיכנס לאתר ולהזמין ולא יעלה כסף? תתן קישור בקשה

רן333

New member
הספר של רוברט אפלגייט

על מילקסנייקים מוצע חינם online, אבל ללא התמונות. בכל זאת - שווה. הנה קישור.

המלצה שלי...

פיתון מתכדר...בסביבות 500 שקל אבל שווה כל גרוש...ויחסית קל לגידול.

ללוש 15

New member
ואם יש לך סבלנות

תחכי עוד קצת לעונה של הבקיעות ואני מאמין שתוכלי למצוא בזול יותר... ורן,אתה מרבה השנה משהו? (אם הוא מרבה כדאי לך לחכות..אני קניתי והנחש שווה כל אגורה.)

רן333

New member
אני שמח שאתה מרוצה,

אבל אני לא רוצה לנצל את ההודעות בפורום לקידום מכירות. את זה אפשר לעשות בלוחות, או בהודעות פרטיות. תמסור ד"ש לנחש.

למעלה