שלום

croovy

New member
וברכה

אתה יכול להתקשר לאלון, המדריך של סניף י-ם, והוא ייתן לך את כל הפרטים.את הטלפון שלו, ושל עוד כל מיני אנשים תמצא כאן.

Fleddermaus

New member
שלום לך, אנטרופוסוף

אני עמרי, מסניף ירושלים של נוער יחד. אנחנו נפגשים בימי רביעי בשעה 19:00 ברחוב ביתר 42ב, קומת מרתף. נשמח לראות אותך, בעיקר אם אתה באמת אנטרופוסוף...

כן, באמת אנטרופוסוף.

לרוב אין לי זמן להגיע לפעולות שלכם, אבל אם אתם מערגנים דברים כמו הפגנות/דברים גדולים אני אשמח לבוא להביא עוד אנשים. [ אז יהיו כאן הודעות אם יהיה?

doresh shalom

New member
תוכל קצת לספר לי על האנטרופוסופיה?

אני יודע שיש הרבה בתי ספר לחינוך אנטרופוסופי וכו' אבל מעולם לא התעמקתי בתפיסה, תוכל לספר לי עליה ?

האמת שאני לא באמת אנתרופוסוף.

וזה באמת עם ת'.... למדתי 11 שנים (כלל גן) בבצפר כזה. ממש נהנתי שם. מאחורי החינוך הזה עומדת תפיסה פילוסופית שלמה, שאני לא יודע עליה הרבה ולא חושב שהיא מאוד משמשעותית. התפיסה של חינוך וולדורף היא שהחינוך, החופש של הילד וכמות האחריות המותלות עליו גדלים עם הגיל. כמות האינפורמציה בשיעורים וסוגה, כמות המישחקים ועוד משתנים עם הגיל- ככול שאתה מתבגר הם נהיים מורכבים יותר(והמשחקים נעלמים...). בשעתיים הראשונות כל בוקר יש שיעור שניקרא "שיעור ראשי". בשיעור זה המחנכת מלמדת את הכיתה נושא מסויים. במשך כמה שבועות, בשיעור הראשי היא מלמדת חשבון למשל. ובשבועות הבעם תנך. לאחר מכן לשון. וכדומה. בשער השיעורים ביום לומדים כרגיל. את תרצה עוד מידע/ או שלא הבנת אשמח להמשיך להסביר....

* אני לא אנתרופוסוף באידיאולוגיה,

אני לא חי לפי התפיסה השלמה שלהם, אבל אני מאמין בחינוך הזה.

לא כדי לך ללכת לשם בירושלים יש הרבה

נערים ובחורים צעירים ימנים שמרביצים מכות לכל השמאלנים בירושלים אם הומדים ליד המקום הזה ומכניסים מכות לכל מי שניכנס לשם תיזהר הם שונאים שמאלנים והם גם חברים שלי. קדימה הימין לשילטון השמאל ביזיון

לא כדי לך ללכת לשם בירושלים יש הרבה

נערים ובחורים צעירים ימנים שמרביצים מכות לכל השמאלנים בירושלים אם הומדים ליד המקום הזה ומכניסים מכות לכל מי שניכנס לשם תיזהר הם שונאים שמאלנים והם גם חברים שלי. קדימה הימין לשילטון השמאל ביזיון

למעלה