שלום שלום חברה שלי, קוראים לה גלית - מתחילה ללמוד אדריכלות אז תגידו לה מזל טוב יא אחוקים
J jajeran New member 18/10/06 #1 שלום שלום חברה שלי, קוראים לה גלית - מתחילה ללמוד אדריכלות אז תגידו לה מזל טוב יא אחוקים
ג גולי מ New member 18/10/06 #2 מזל-טוב גלית, אחות שלי, גיסה שלו, נכתב ע"י jajeran: שלום חברה שלי, קוראים לה גלית - מתחילה ללמוד אדריכלות אז תגידו לה מזל טוב יא אחוקים לחץ כדי להרחיב... מזל-טוב גלית, אחות שלי, גיסה שלו, אחיינית שלה
מזל-טוב גלית, אחות שלי, גיסה שלו, נכתב ע"י jajeran: שלום חברה שלי, קוראים לה גלית - מתחילה ללמוד אדריכלות אז תגידו לה מזל טוב יא אחוקים לחץ כדי להרחיב... מזל-טוב גלית, אחות שלי, גיסה שלו, אחיינית שלה
ב בייביגאפ New member 19/10/06 #3 חחח נכתב ע"י גולי מ: מזל-טוב גלית, אחות שלי, גיסה שלו, אחיינית שלה לחץ כדי להרחיב... חחח ואת כל זה את מתקתקת מ-ה-ר-צ-פ-ה ??? ומזל טוב גלית אחותי!
חחח נכתב ע"י גולי מ: מזל-טוב גלית, אחות שלי, גיסה שלו, אחיינית שלה לחץ כדי להרחיב... חחח ואת כל זה את מתקתקת מ-ה-ר-צ-פ-ה ??? ומזל טוב גלית אחותי!
D doram44 New member 19/10/06 #4 מזל טוב .. נכתב ע"י בייביגאפ: חחח ואת כל זה את מתקתקת מ-ה-ר-צ-פ-ה ??? ומזל טוב גלית אחותי! לחץ כדי להרחיב... מזל טוב .. שניראה לה את העבודת גמר, בעזרת השם..
מזל טוב .. נכתב ע"י בייביגאפ: חחח ואת כל זה את מתקתקת מ-ה-ר-צ-פ-ה ??? ומזל טוב גלית אחותי! לחץ כדי להרחיב... מזל טוב .. שניראה לה את העבודת גמר, בעזרת השם..