שלום

שלום

אני אומנם לא מפ"ת (גרה ליד-ביהוד) אבל חונכת ילדה במסגרת פר"ח שגרה בפ"ת ברחוב אחווה(ליד קניון סירקין) היא בת 9 ואני ללא רשיון- חוץ מללכת לקניון סירקין, למתנ"ס ולספריה מה עוד אפשר לעשות בפ"ת??????? מיכלי בהצלחה בפורום ובניהולו

יש גן חי מאוד חביב

באזור בי"ח שניידר. מול הקניון הגדול יש גן שעשועים מאוד גדול ופארק מאוד יפה. מאחורי הקניון הגדול יש באולינג עם מסלולים שמותאמים לילדים.

Blade Of Fire

New member
מיכלי, יש בעיה

אולי זה רק לי... הפורום לא נמצא ברשימת פורומים ואני לא יכול הלוסיף אותו לפורומים המועדפים בדף הראשי של תפוז (וב"אישי" בצד שמאל)... זו בעיה בתפוז?

כיוון שהפורום חדש

יקח כשבועיים, להערכתי, עד שהוא יופיע ברשימה. בינתיים אפשר להוסיף למועדפים של המחשב (אחרי הכניסה לפורום מקישים "מועדפים" או "favorites" והוספה למועדפים.

בדד1

New member
אפשר לעקוף את הבעיה

נכנסים לפורום ולוחצים CTRL+D פעולה זו תכניס את דף הפורום למועדפים(FAVORITES)ואז אפשר להכנס ישירות דרך המועדפים

בעיקרון הגן חי הוא בתשלום מינימלי

אבל בד"כ לתושבי העיר זה ללא תשלום. את יכולה לבקש מהאמא/אבא את ת.ז שלהם ופשוט כשתגיעי לדלפק תשלום תגידי שאת מלווה אותה ותציגי את ת"ז של ההורים שלה. גם אם זה יעלה לך אז יש הנחה לסטודנטים עם הצגת תעודת סטודנט, וגם המחיר באמת מגוחך (20 ש"ח אם אני לא טועה).

../images/Emo62.gifעוד רעיון

מול הגן חי, ברחוב שרת 16, יש את מוזיאון האדם והסביבה. בד"כ יש שם תערוכות מאוד נחמדות ומעניינות- בעיקר על גוף האדם- והכל בצורה מאוד חוויתית ומהנה (גם למבוגרים- אם כי יותר לילדים). הכניסה עולה כסף, אבל שוב כמו בגן חי לדעתי אפשר להסתדר.

תודה

ד"א : מה א עושה פה בשעות כאלו? בגלל שזה אחותך אתן עושות משמרות?מאיישות תמיד את הפורום?????

עלות כניסה לגן החי ../images/Emo39.gif

עד כמה שזכור לי : ילד - 12 ש"ח מבוגר - 20 ש"ח תושב פ"ת - מבוגר - 18 ש"ח תינוק עד גיל שנתיים - חינם
ליד גן החי יש גן ציבורי גדול ויפה - עם מתקנים ועם אנדרטאות זיכרון. מכובד. תהנו..

למעלה