שלום

DubiStein

New member
שלום

אני מעוניין לקנות רולר בליידס אני גולש סנואובורד ובעבר החלקתי על הקרח, כך שאני יודע להתנהל ברמה הבסיסית עם רולר בליידס רציתי לדעת מה החברות המובילות/מומלצות המייצרות רולר בליידס ונמכרות בארץ (או בפאריס - לשם אני נוסע ואולי עדיף לקנות שם?) התקציב הוא 1000-1500 ש"ח גמיש (לא כולל מגינים, שאקנה בנפרד) תודה!

topsoul 360 out

New member
תלוי בסגנון שאתה מעוניין בו

סתם לנסיעה יש בארץ את רוסס,K2,סלומון,ורולרבלייד... סלומון ורולרבלייד טובים ונוחים, וגם יש להם מגוון לא רע רוסס זולים,ומצדיקים את זה(לא ממש נוחים,שבירים) בK2 לא התנסיתי... לאגרסיב יש בארץ רולרים של כל היצרנים הנ"ל וגם של החברות USD וRAZORS שמייצרות רק רולרים לאגרסיב.. סלומון- רולרים לא כבדים מדי,גלגלים לא רעים, אפשרות בחלק מהחנויות להתאמה של הגרב הפנימית לרגל שלך.. רוסס- רולרים כבדים ולא נוחים, גלגלים לא משהו,גם המחיר לא ממש מציאה K2- הדגמים החדשים רחבים וקל להנעל איתם על סליידים אבל הם כבדים ולא מחליקים כמו שצריך בתרגילי סולפלייטס.. רולרבלייד- רולרים נחמדים ורחבים,לא מאפשרים הרבה כיפוף(יתרון ברמפות,חסרון בהחלקת רחוב),קצת כבדים אבל מתרגלים USD- רולרים נוחים וטובים, משקל בינוני-קל, גלגלים סבירים וכיפוף מעולה.. RAZORS- נשארו בודדים למכירה בארץ, וגם הם מדגמים ישנים, רולרים מאוד נוחים,גלגלים לא משהו,כיפוף מעולה,ומשקל בינוני.. רכש: רוסס - כל חנויות הספורט. K2 - ספורט ורטהיימר. סלומון - מגה ספורט. USD,רולרבלייד - קרייזי רולר. RAZORS- ספורטק ת"א(www.skateboarding.co.il)

גיאגלגל

New member
הרחבה בקשר לK2

(פשוט, זה הדגם המועדף עלי). ממש לא מתאימים לאגרסיב - הנעל מאד גמישה (מאפשרת כפוף של הקרסול). לפיטנס - לדעתי נהדרים. הגלגלים המקוריים לא משהו (נגמרים אחרי 3-4 חדשים בהחלקה מתונה מאד), המיסבים גם לא מדהימים (מספרי אבק סבירים, אבל נהרסים גם הם אחרי בערך חצי שנה). הנעל מאד נוחה, דגמי הקרבון (המסילה עשויה מסיבי פחמן) קלים למדי, והגמישות של הנעל תורמת המון לנוחות ההחלקה.

jonish

New member
מכיר...

מכיר אחלה רולר..
תתחדש

למעלה