שלום

eרון

New member
שלום

הצילו, לא יכולה יותר זהו נשברתי ואני מתחילה לדבר. בזמן האחרון ואני מדברת על החצי שנה האחרונה, אני נמצאת בלחץ היסטרי שהוא יותר לחץ פנימי שלי מלחץ חיצוני של הסביבה. אני מתרגזת ומתעצנת בקלות יתרה, ונכנסת למתח כשאני צריכה לשבת בבית ולהכין פעילות לילדים בעבודה. הגעתי למצב שאני מרגישה שאני לא מסוגלת לדבר עם אף אחד כי אני מרגישה שאני סתם מעיקה ומפריע לאנשים. כי למה הם צריכים את הסבל והקושי שלי? אני מרגישה איך לעט לעט השפיות שלי מתערערת, שלו לדבר על סבלנות ויכולת ריכוז ולמידה. בא לי לעזוב הכל לקום וללכת אבל אז אני ירגיש שברחתי במקום להתמודד אז אני לא מסוגלת ללכת. ויש עוד הרבה אני אפילו לא יודע מה עוד לספר ולומר ומאיפה להתחיל. שרון

שרון ???????

יקירתי, את בסדר? את רוצה לספר מה קשה לך? מה עובר עליך? אשמח לעזור ולייעץ את יכולה גם במסר באדי

moribat

New member
לפעמים לא יודעים, ובכל זאת, משהו

צובט בפנים. תיסכולים נצברים, וכל דבר קטן מפוצץ. נסי לשים את האצבע, לפחות לגבי כיוון מסויים. ואם זה לא הולך, אולי כדאי שתלכי לייעוץ? את יודעת, השעה הפרטית שלך שבה את מפרקת הכל, מישהו מקשיב, ותוך כדי את יכולה לחדד דברים. לא יזיק.אם יש לך בעייה כלכלית יש גורמים שהתשלום הוא סימלי לחלוטין. מה שבטוח, להסתובב בתחושה של לא טוב, לאורך זמן, לא מגיע לך. את חייבת לעצמך, מגיע לך יותר טוב. כמה זמן זה נמשך? חוצמזה, שללת כיוונים רפואיים?(תפקוד בלוטות, מחסור בויטימנים). מחזקת את ידייך, מקווה שהגורמים להרגשה הזאת יתבררו לך וייפתרו. מלבד זאת, לעיתים יש מצב שהגורמים (או לפחות הכיוון) למצוקה ידועים. אבל לוקח זמן לתרגם את זה ממחשבה ותחושה לידיעה ברורה, כל שכן לדרך פעולה. אז אולי את זקוקה לעוד זמן כדי להיות למטה על מנת לעלות למעלה. באמת מקווה שהרגשתך תשתפר, עצוב לי לשמוע, למרות שאני לא מכירה אותך.
גדול ומנחם ממני

Tully Is Here

New member
שרוני, אולי תנסי???

סתם אם בא לך תתחלי לפרוק דברים ואולי נצליח להגיע לנקודה שמפריעה?? בכל מקרה קבלי
ענק ממני ותדעי שאנחנו תמיד כאן

eרון

New member
עכשיו חזרתי...

הלכתי לישון,וכעת קמתי, תודה רבה לכולכן, ובעיקר לך באדי. הינה אני מנסה להתאפס על עצמי ועכשיו כמו ילדה טובה אני הלך להתקלח והכין פעילות לילדים מחר ושיעור, כדי שלא יהיה להם משעמם. אוהבת המון ותודה שאתן כאן לרגעי משבר... שלכן שרון

eרון

New member
מה את עונה? את לא רואה את המשחק?

תודה רבה, אוהבת אותך ובכלל את הפורום, זה כבר עושה הרגשה טובה לדעת שאני לא לבד...

מי לא רואה?

את לא רואה אני הקלדה עיוורת האצבעות על המקלדת העיניים על הטלויזיה חוץ מזה עוד דקה וחצי 37 נקודות יתרון אפשר לסגור ת'יום

דווקא עכשיו כשאת רגועה יותר

את צריכה לחפור פנימה ולגלות את הסיבה. מכירה טוב מדי את הסיטואציה. כשמשהו כזה קורה לי אני תמיד חופרת עד שמוצאת את הסיבה. עצם העלאת הסיבה לפני השטח כבר עושה טוב. כי אז אפשר להתמודד עם הבעיה. ותמיד יש פתרונות. הכי גרוע להדחיק. ובטח שאסור לגרור את זה חודשים. זה כמו פצע שלא מטפלים בו והוא מעלה מוגלה וגרוע מזה. ואנחנו פה להקשיב, לייעץ, ולהיות לצידך

למעלה