שלום

מוֹרני

New member
שלום

אני מורן ואשמח להפנות שאלתי למומחה של הפורום. אז ככה, אני סובלת לאחרונה מכאבים ביד שמאל חוששני שזאת בעיה עם הורידים או עם זרימת דם,אך לא אקדים את השערתך. היד כואבת לי נורא לאחרונה,יש מקרים שגם הורידים כואבים לי,היד (כולה) נעשתה לי קשה כמו אבן,התנפחה וכף היד נעשתה כחולה. כמו כן,הורידים החלו לבלוט ביד. האמת גם ביד השניה אני מריגשה כאלה כאבים,למרות שבאחת יותר מהשניה. כמו כן,אני מרגישה מין דקירות קטנות באצבעות ביד שמציקות לי נורא. אשמח אם תייעץ לי מה לעשות,חוץ מללכת לרופא (שבקרוב יש לי תור). אולי מדובר באיזו בעיה של זרימת דם? דלקת ביד? או משהו בסגנון.. תודה רבה מורן

כאבים ביד

ייתכן והבעיה קשור לורידים, אך גם ייתכן ולא. מהנתונים שמסרת לא אוכל להתחייב על אבחנה מסויימת, כך שכדאי לפנות לבדיקת אורתופד ורופא כלי דם.

מוֹרני

New member
תודה רבה!

אציין שכל ווריד בגופי מתנפח ומתחיל לכאוב, כמו למשל הווריד ברכה שנגיעה קטנה בו עוברים לי כאבים איומים לכל הראש. אני נורא מפוחדת,ורציתי לדעת אם העניין נשמע לך מסוכן מאוד? )= בנוסף, רציתי לדעת אם שברי מאמץ ברגל מחלימים עם הזמן? ואם יש לי בכף הרגל שברי מאמץ,אני יכולה להתאמן בחדר כושר,כלומר לעשות ספינינג ופעולות כאלה או שמה זה יזיק לי לרגל יותר? תודה רבה על ההתיחסות מורן.

למעלה