שלום:)

Queen Of Rain

New member
שלום:)

אני בת 19 מאזור המרכז וחסרים לי לבגרות מלאה יח' במקצוע מוגבר מאחר ואני אוהבת ג"ג וכל מה שקשור לנושא בערך החלטתי לקחת ג"ג כמקצוע מוגבר וללמוד לבד(מאחר ואת לימודי בתיכון סיימתי לפני כשנה וחצי בערך) עכשיו..רציתי להתייעץ איתכם בנושא, מה אתם חושבים(כדאי לי..?) או אולי אם תוכלו לעזור לי / לעדכן אותי בנושא , ואם יש כאן מדריכים להשכלה גבוהה שיודעים לאן אני נכנסת או בכלל אנשים שמבינים בחומר לבגרות וכיו"ב אז אני אשמח לדבר איתם ולהתייעץ בנושא תודה לכולם ויום טוב

הגעת למקום הנכון

קודם כול תבדקי עם ההרשמה לבגרויות קיץ לא הסתיימה אני חושב שהיא הייתה עד העשירי למרץ.לילמוד לבד לג"ג יכול להיות קצת קשה לפחות לגבי ההתחלה של קריאה והבנת המפה ולמי שלא למד קודם יכולה להיות קצת בעייה. חוץ מזה את שאר החומר אפשר למוד לבד, אבל שוב פעם רצוי ללמוד עם מישהו שמכיר את החומר. ההשקעה צריכה להיות גדולה של מספר שעות ביום - בקורסים לבגרות שהתחילו בפברואר לומדים שלוש פעמים בשבוע שלוש שעות כל פעם ועוד מגיעים לתירגולים. ככה שעם את מחליטה ללכת על זה את צריכה לעבוד קשה בהצלחה (ללי תכתבי גם מה דעתך)

אפשרי

אין לי הרבה מה להוסיף. חשוב לברר את העניין התכני של הרישום באמת. אם תחליטי לעשות את זה, אז הגעת למקום הנכון, אני בטוחה שנוכל לעזור לך. אם תקראי את הדיון שמתחיל בהודעה " ללמוד גיאוגרפיה?", יש שם קישור לאתר של המורים בגיאוגרפיה וזה יכול לתת לך קצת מושג מה לומדים, בעיקר לגבי החלק " הקשה" יחסית הנקרא - אנסין- חבל שלא נלמד. יש שם הרבה דוגמאות ואם תראי שזה לא סינית בשבילך, זה יכול לעזור לך להחליט. חוץ מזה הרבה רצון ומשמעת לשבת ללמוד. לא אמרתי שאין לי מה להוסיף? אז זהו בערך, נשמח לעזור ובהצלחה.

d s d s

New member
כדאי מאוד

אחי נרשם בשנה שעברה לבגרות בג"ג שבועיים לפני בהרשמה מאוחרת וקיבל 96. אמנם היתה לו מורה צמודה.. אבל זה יכול ללכת גם בלי.. עם יותר זמן השקעה בפורום של המורים לג"ג יהיה את המיקוד ושאלות ממתכונות ובגרויות.. מאוד עוזר.. תוכלי לתרגל גם את האנסין.. יש שם פתרונות. בהצלחה

ויש אותנו../images/Emo6.gif

ממש משמח אותי שהחבורה התרחבה ומתגבש פה צוות לעניין. (תחשבו שלפני זה הייתי רק עם סגם11 ו-ש מים
) סתם, צוחקת נו... סגם11 וש מים

Queen Of Rain

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים../images/Emo24.gif

ובכלל אתם נשמעים אחלה של אנשים נכנסתי לפורום של המורים אבל אין שם ממש נושאים להתרשמות הוא דיי יבשושי למען האמת הממ..מה עוד.. אני אקנה את הספר של אנקורי כמו שהמליצו שם אבל הקטע הוא שאפילו לא התחלתי ללמוד! ובטח יש מלאא חומר:( מלחיץ כל הקטע פפפ..אם יש כאן מורים מאזור אשדוד אני יותר מאשמח לקבל עזרה לילה טוב ושבת שלום

למעלה