שלום

OZ MASTER

New member
שלום

אני צריך קצת עזרה. אני בויכוח עם אבא שלי אבא שלי נורא מקובע בדעותיו, הוא חושב שאסור לשתות אלכוהול והוא בטוח שכל מי ששותה אלכוהול הוא אלכוהליסט והוא לא יכול להפסיק. אני מחפש חוות דעת מקצועית שתסביר לו שהוא טועה. אתם יכולים בבקשה לעזור לי?

j o s i e

New member
אני לא יודעת כמה "חוות דעת"

יכולה לשכנע את אבא שלך. הוא צריך ניסיון, לראות בעצמו שלא כל מי ששותה הוא אלכוהוליסט.ובכלל, אם הוא חושב שכל מי ששותה אלכוהול הוא אלכוהוליסט כנראה שאין לו הרבה ניסיון באמת. ודבר אחרון, ואולי זו רק אני, אבל נראה לי קצת אבסורד שכדי להביא דוגמא מפוצצת שתפיול את הוויכוח לטובתך, אתה בא לשאול דווקא אנשים שאוהבים ועוסקים באלכוהול....אני לא יודעת כמה משכנע זה ישמע לו......... בהצלחה, בכל מקרה...

יש לי חבר כזה...

אולי תשאל אותו מה הוביל אותו למסקנה הזאת ואל תיתן לו להתחמק (נימוקים במקום פסקנות), תשאל אותו אם הוא ראה פעם דוגמא רעה למה התמכרות לאלכוהול יכולה לעשות (לצערי זה קיים), רוב הסיכויים שראה, ככה שטיפח חשיבה מאד שלילית על עיניין האלכוהול אפילו אם נצרך במתינות, אולי זה מהבית?, סבא שלך התנזר מאלכוהול גם?, חוץ מזה בשנה הבאה אתה חוקי לחלוטין, אולי תהיה בעיה להביא אלכוהול הביתה אבל תוכל לשתות בפאבים, לאט לאט תתחיל להביא בירות פה ושם, אם הזמן לאחר שיראה שהפלא ופלא, שום דבר רע לא קרה לך, לא הפכת לאלכוהוליסט, אז הוא גם יעלים עין, אלא אם הוא מאד עקשן, בכל מקרה בהצלחה.

Hadi O

New member
האם יש כאן אספני בקבוקים קטנים

האם מישהו אוסף בפורום הזה בקבוקים קטנים של אלכוהול? במידה וכן נא צרו עימי קשר במסר אישי. אני אוסף בקבוקים קטנים של אלכוהול ויש ברשותי כ-500 בקבוקים. בנוסף יש לי כמה עשרות בקבוקים שונים המיועדים להחלפה. תודה ושיהיה יום על הכייפק. רצ"ב תמונה של ריכוז הבקבוקים מאוסף הבקבוקים המיניאטוריים של הדי

למעלה