שלום ... מישהו יועד אם יש לשרית חדד שיר שקשור לאימא ?????? בבקשה תעזרו לי אני צריכה שיר כזה
י י ע ל שרית חדד המלכה New member 18/3/05 #1 שלום ... מישהו יועד אם יש לשרית חדד שיר שקשור לאימא ?????? בבקשה תעזרו לי אני צריכה שיר כזה
ל לילך שרית חדד love New member 18/3/05 #2 יעל כנסי יש לשרית שיר שקוראים אמא אפשר למצוא תשיר הזה בדיסק השלישי שנקרא הדרך שבחרתי
ח חן חמי New member 18/3/05 #3 יש .... הוא הולך ככה אמא יקרה חבקי אותי נפשי פצועה יש לי הרגשה רעה כאבתי בעבר ולא היה לי קר.... האמת כאבה והשקר עוד יותר רוצה כתף חמה לשבת לדבר.. אמי כמו מלאך שומרת אמי את ולא אחרת ....
יש .... הוא הולך ככה אמא יקרה חבקי אותי נפשי פצועה יש לי הרגשה רעה כאבתי בעבר ולא היה לי קר.... האמת כאבה והשקר עוד יותר רוצה כתף חמה לשבת לדבר.. אמי כמו מלאך שומרת אמי את ולא אחרת ....
א א י צ י ק B New member 18/3/05 #6 יש עוד שיר יפה..ממש מדהים: ילד רוצה להביא לעולם לחבוק ברוך ליבי נפעם יקרא לי אמא האושר מושלם רק זאת אבקש מבורא עולם..!!!!!!!
יש עוד שיר יפה..ממש מדהים: ילד רוצה להביא לעולם לחבוק ברוך ליבי נפעם יקרא לי אמא האושר מושלם רק זאת אבקש מבורא עולם..!!!!!!!