שלום

שלום

מאז שספרתי למורה שלי שיש לי הפרעות קשב וריכוז בכל שעור היא מעירה לי איזה 5 פעמים ביום שאני לא מרכזית ביום שישי אנחנו יצאים לחופש ואז שאני חוזרת מהחופש לבית הספר יש לי תור אצל הרופא המומחה אני מקבה שהיא תרשום בלי בעייה רטליון

zivadina

New member
כל הכבוד לך!

אתן יכולות לקבוע ביניכם סימן מוסכם שכאשר היא תעשה אותו, תדעי שאת צריכה להתרכז. כך לא כולם יצטרכו לשמוע את ההערה שלה. שנית, כדאי לשבת קרוב למורה ולא על יד חלון, כך יהיה לך יותר קל למקד את הקשב שלך במורה. בהצלחה בלימודים ובאבחון.

פרחיה2

New member
כל הכבוד! מצטרפת לזיוהדינה.

כדאי לשבת ליד המורה לא ליד חלון ולא ליד הדלת. עדיף אפילו עם הגב לדלת ורחוק מהחלון. והסימן המוסכם הכי טוב, מנסיוני, הוא נגיעה קלה בכתף. כי אם הסימן הוא לא במגע לא תמיד רואים אותו או שומעים אותו - אם לא מרוכזים. מנגיעה קשה להתעלם. בהצלחה!

אני ישבת ליד המורה

אבל לידי בצד שמול יש חלון ובצד ימין יש דלת אני ישבת בשורה הרשאנה ליד השלחון של המורה זה לא נעים שמעירים לי אבל אני ימור לה שלו תעיר לי ליד כול הכיתה

פרחיה2

New member
היא חיבת להעיר על יד כל הכיתה!

כי היא לא יכולה להעיר לך אחרי השעור, זה כבר לא שווה אז! ברגע שהמורה רואה שאת לא שם, כלומר היא לא פוגשת את ענייך, ורואה שאת מתעסקת במשהו אחר, היא חיבת להנחית אותך. טוב שהיא עושה את זה, יש מורים שמתעלמים. לכן האופציה של נגיעה בכתף היא יותר טובה, לה, לך, וגם כדי לא למשוך תשומת לב של כל הכיתה לענין, וכדי לא לפגוע במהלך התקין של השעור , למשל באמצע שהיא מדברת.

היא חיבת להעיר לי

אני ידעת שהיא לא יכול להעיר לי אחרי השעור היא יכולה למור לי את זה בסוד ולא ליד כול הכיתה אני ימור לה עם היא יכולה נגיעה בכתף מתי שאני לא יהיה מרכזת

אנחנו סיכמנו עם המורות-תמיד,במקום

להעיר, לעבור ליד הילד/ה ולנגוע קלות בכתף תוך כדי. זה תמיד הספיק, ומנע את הצורך להעיר.

למעלה