שלום:

שלום:

שלום אני חדש-ישן פה. רציתי לשאול: אני בתור תלמיד תיכון ניגש ליחידה אחת של בניית אתר מכיוון שאני לא יודע פוטושופ ותוכנות מסוג זה הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול להכין בשבילי סרגל מעוצב כזה שיהיה למעלה(כמו בתפוז) שיהיה פה קישורים נגיד :התחברות לאתר תגלריה זה ממש חשוב לי ואני חייב שהאתר שלי יהיה מעוצב יפה אני צריך רק סרגל אגב אני מעדיף בגוונים בהירים. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור...

צר_לי

אבל-אני-בספק-אם-מישהו-יעשה-משהו-בחינם,-זה-לא-עובד-ככה. תנסה-לחפש-הסברים-ודוגמאות-באינטרנט,-כי-יש-מספיק. זה-באמת-לא-כלכך-קשה. תנסה-לבדוק-באתר:-http://www.psworkshop.net

sherban

New member
אני מוכן - לא בתשלום

אלא בשיטת בארטר. יש לי פשוט סתימה נוראית באמבטיה. מסריח של הלייף. זה ממש חשוב לי. אני אשמח אם תוכל לעזור לי. נ.ב. אתה אכן צודק, ציניות היא המפתח לאושר

pillit

New member
שרבן ! איזה מלאך אתה !

לי יש חומים כאלה בפינות של המרצפות. רוצה להחליף ?

sherban

New member
אין סיכוי מותק

הריח פשוט בלתי נסבל. אני עושה לסיני הזה את הסרגל כלים (ועוד בצבעים בהירים כמו שהוא ביקש) כדי שיצא לו אתר מעוצב ממש יפה. והוא בא ודוחף את הידיים הקטנות שלו שלא יודעות פוטושופ לתוך הצנרת המרקיבה שלי. אין סיכוי שאני מוותר על זה. אני גם הולך לצלם בוידאו.

pillit

New member
לא כל סיני יודע לפרק צנרת,

שרבן ידידי... למה לא תדחוף את סרגל הכלים עם הצבעים הבהירים שלך- לצנרת המרקיבה שלך- ותפתור את הבעיה בעצמך ? למה לערב עובדים זרים ? ואני לוקחת חזרה את ההצעה שלי ממקודם. לא מגיע לך כתמים חומים על הרצפה- במקום ריח רע. זה לא משתווה. אני לוקחת את הכתמים החומים, ומוסיפה להם קילוף טיח בתקרת מטבח. מה אתה אומר עכשיו ?

שום דבר לא משתווה

לחור בקיר המשותף עם השכנים בגודל מדינת וואיומינג שהשיפוצניק שלהם עשה, עם יד קלה על המקדחה. טוב שיש ארון שמסתיר את הזוועה. * * * יפה השער שלך לעכבר!

pillit

New member
ממש נרניה...

ותודה על השער- כבר העליתי את האיור הזה פה, נכון ?

מיכאל ג

New member
כל העניין נראה לי חשוד

הוא טוען שהוא הסיני האחד והיחיד, ואני יודע בתור עובדה, שיש לפחות איזה מיליארד ומאתיים מיליון מהם. תבדוק אם העיניים המלוכסנות שלו זה אמיתי או פאה - זה נראה מודבק!

למעלה