שלום!:)

nogit.

New member
שלום!:)

אני גרה בבייסמנט גדול (בבית של ההורים), לפני כמה שנים צבעתי את החדש בכחול עם ציורים של צפרדעים בביצה (שבלונה שבזמנו הייתה נראית לי חמודה מאוד)בצבע צהוב. עכשיו אני רוצה לצבוע את החדר מחדש, וחשבתי על צבע ורוד, כמה זה טוב? (בהתחשב בזה שאני רוצה שהחדר יתן יותר הרגשה של חום ויותר מכך זוגיות-שכרגע אין) ולציורים אני מבינה שיש משמעות גם כן (אולי הרגשה של תקיעות שקשורה לביצה בה נמצאות הצפרדעים?) אז אילו ציורים כדאי עכשיו לצייר? דבר נוסף, המיטה שלי (מיטה זוגית) נמצאת במיקום גרוע, בול מול הכניסה. לאן להזיז אותה? החדר גדול ויש מקום אבל אני צריכה כיוון. (יש אפשרות למקם אותה בצד המערבי). אשמח מאוד לתשובתכם! תודה:)
 
בוקר טוב

כשאת אומרת "בייסמנט" את מתכוונת לקומת מרתף? משהו שנמצא בתוך הקרקע? מעל? חצי מעל חצי בפנים? מה תאריך לידתך? ציורים על קירות אינם שייכים להנחיות פנג שוי... מציעה להוציא את המקפיא מתחום המרחב שלך...לא פלא שאת מבקשת " שהחדר יתן יותר הרגשה של חום ויותר מכך זוגיות-שכרגע אין..." מדוע יש עוד מיטה במרחב שלך?האם אפשר להוציאה ולהזיז את המיטה שלך יותר הצידה, כמו שחשבת? מה גודלו של המקום? המטרה היא זוגיות חדשה?
 

nogit.

New member
לשאלותיך:

1. אכן קומת מרתף, אבל חצי מעל הקרקע וחצי בפנים (החלונות מתחילים קצת מעל האדמה כמובן). 2. 13.8.1981 3. לגבי המיטה שנפתחת(שבדר"כ אינה בשימוש), אם אני אעביר אותה ליד הארון ואת המיטה הזוגית אעביר עם הראש למערב זה יהיה טוב יותר? 4. לגבי המקפיא, אם אעביר את המיטה למערב והוא יהיה במקומו, עדיין זה לא יהיה טוב? 5. הגודל של המקום:40 מ"ר והמטרה היא אכן, זוגיות חדשה. תודה! ושבת שלום:)
 
שבת שלום

מציעה להוציא את המיטה ואת המקפיא, לא להעביר. מרחב שחצי ממנו בתוך האדמה ויש בו מקפיא... לא יהיה קל להזיז. את מתמקדת בכיוון המיטה לפני יצירת המרחב הנכון... אני מכוונת אותך למקום אחר, קודם צרי את המרחב ואח"כ כווני את הכיוונים הנכונים. דילוגים על שלבים מקדימים, שמכינים את המרחב לעבודה בפנג שוי... אינם מועילים ואולי אפילו עוצרים את הזרימה לגמרי. בינתיים, יש המון מה לעשות, מחקי את הציורים מהקירות וצבעי באחד מהגוונים המצורפים בקובץ ולא יותר כהה האירי את המרחב בהרבה תאורה, הרבה. עבודה נעימה
 
למעלה