שלום..

אוראל111

New member
שלום..

טוב אז כניראה שבעוד כחודש אני יתחיל בפוריקט הראשון הרישמי שלי! זיווג שממיות מנומרות,הדגרת הביצים וכמובן גידול הבייבים! יש לי כרגע זכר בוגר (בן שנה וחצי ובמופע הי ילו) ונקבה בוגרת (בת 20 חודשים חודשים במופע טנג'רין) ואני רוצה ליהיות בטוח לגבי הכול! ורק אני מבקש משהו אחד... אל תישלכו אותי למאממרים באנגלית.. אני מבין אנגלית! אבל אני יודע שאני לא ממש יסתדר.. ולא יבן את הכול פיקס.. וזה יפריע לי! השאלות שלי הם: 1.מה המעלות המומלצות בחודש ליפני שאני מכניס את הזכר לנקבה (או להפך)? 2.מה המעלות הרצויות בזמן שאני מכניס את הזכר לנקבה (או להפך) 3.מה הלחות הרצויה בזמן שהם ביחד? 4.איך אני יוכל לדעת הם באמת היה זיווג? 5. תוך כמה זמן אפשר להבחין בביצים בביטנה?,תוך כמה זמן היא מטילה את הביצים? 6. אני הבנתי שלא צריך יותר מקופסאת פלסטיק קטנה! אם חור ממש קטן של משהו כמו סיכמה מילמלע מצע ורמיקולט ומעלות של בערך 26-30.. זה נכון? 7. תוך כמה זמן המנומרות בוקעות? 8. איך אני יוכל לעזור להם להיזדווג? 9. האם להמשיך להאכיל כרגיל? בכול הזמן הזה של הזיווג,הריון וכולי? 10.לכמה זמן לשים את הזכר אם הנקבה? והאם להשאיר אותם ביחד גם במשך ההריון? 11. אם נגיד ואני יראה זיווג.. זה יהייה בטוח שהיא בהריון? וזהו! תודה מראש! ושיהייה בהצלחה

קודם כל בהצלחה שתהיה לך

אני אשתדל לענות לך על כל השאלות. 1. רצוי לתת להן תקופה של חודש בטמ"פ של 22-24 מעלות לקראת הריבוי. אני לא חושב שיש חשיבות רבה אם תכניס את הנקבה לזכר או ההיפך, אתה גם יכול לגדל אותם ביחד כל השנה. 3. אין צורך בלחות מיוחדת. 4. רק כשבוקעים הקטנים אתה יכול להיות באמת בטוח שהיה זיווג והביצים מופרות. 5. לא זוכר, שבועיים בערך אני חושב. 6. בתור קופסאת הטלה מה שציינת זה מה שצריך רק חשוב שהחור יהיה מספיק גדול בשביל שהשממית תוכל להיכנס ולהקפיד שהוורמקוליט יהיה לח. 7. חודש בשבוע אצלי בטמ"פ של כ30 מעלות, בטמ"פ נמוכה יותר (26 מעלות) זה יכול לקחת גם חודשיים. 8. תדאג שיהיה להן מספיק שעות לילה ושהכלוב לא יהיה מואר כל הזמן ותשתדל לא להפריע להן, את השאר הן יעשו לבד... 9. תאכיל כרגיל רק תוסיף יותר סידן וויטמינים למזון. ותדאג שגם יהיה כלי עם סידן בטרריום כך שהנקבה תוכל ללקק את זה כמה שתרצה. 10. תחזיק את הזכר והנקבה כל הזמן, אם תפריד אתה עלול לגרום להטלות לא פוריות בהמשך. 11. לא. תמיד יכולות לצאת ביצים לא מופרות גם אחרי זיווג. וגם בלי זיווג יכולות לצאת ביצים לא מופרות.

למעלה