שלום

• פותח הנושא ok@
  • פורסם בתאריך

ok@

New member
שלום

במקום ללמוד (תנך- מגן ביום ראשון) אני גולשת באינטרנט. ככה זה אצלי, אני תמיד משאירה את הכל לרגע האחרון... זה משגע אותי! יש למישהו פיתרון? אשמח לשמוע.

leeloo

New member
חי חי..

מצב מוכר ביותר! את מדברת עם המומחית בע``מ לדחיית ההתכוננות ושאר הדברים למועד מאוחר יותר... גם לי יש בוחן מחר בהיסטוריה (וזה לא שאני משווה מגן לבוחן) ואני נמצאת פה... ועוד מעט אני אלך לראות סרט בדי.וי.די. אוףףף פשוט אין לי כוח לשבת וללמוד. והיום היה אמור להיות לי מועד ב` בתולדות הקולנוע, אבל עברתי רק על חצי מהחומר ורק בבוקר, אז נגשנו כל אלה שהיו צריכים לעשות מועד ב` וביקשנו לא לעשות אותו. אז המורה שלנו נתן לנו לעשות עבודה על צ`ארלי צ`אפלין במקום. עדיף לא? יש לכם המלצות במקרה איפה אני יכולה למצוא חומר או סרט של צ`אפלין (ואני מתכוונת מתוך רשת חנויות וידאו כמו ענק הוידאו, צליל או בלוק באסטר) דרך אגב, יש לך שם חמוד. אהבתי. לילו, שאין לה כוח ללמוד.....

luka

New member
איפה את גרה?

נסי את האוזן השלישית בתל-אביב, הם בטוח יוכלו לעזור לך...

leeloo

New member
זה בדיוק הקטע שאני גרה במקום נידח

בשרון! 25 דק` מתל אביב! יו ברגע שיהיה לי אוטו אני לא זזה שני מטר מתל אביב! וכל יום שישי- מועדון! די! אני רוצה כבר אוטו... אבל אני מניחה שאקבל אותו רק אחרי החופש הגדול, כי אז אני מתכננת ללמוד נהיגה! וגם לפסיכומטרי... וגם לעבוד... וגם להתחיל לעבוד על היחידה החמישית בפסיכולוגיה... איזה חופש כיף יהיה לי... לילו

Black Star

New member
צ`רלי צ`פלין...

אני ממש ממליצה לך לראות את הסרט שלו ``זמנים מודרניים``, אם את לא מכירה... אחלה סרט, כיפי גם לראות אותו סתם בשביל הכיף. ויהיה לך המון חומר עליו בכל מקום שתחפשי.. אינטרנט, ספרים, מה שאת רוצה... בהצלחה! :)

leeloo

New member
תודה, אבל ראיתי אותו כבר!

בשיעור קולנוע בביה``ס! והמורה שלנו ביקש שניראה סרט שלא ראינו! ראינו בינתיים את הבהלה לזהב ואת זמנים מודרניים (סרט ע-נ-ק-י בייחוד כאשר את מבינה מה כל שוט מסמל)! אני צריכה או את ``הקרקס`` או את ``אורות הכרך``. ואני צריכה מקומות,ספרים ספיציפיים שאפשר למצוא חומר על צ`אפלין (רצוי בעברית). תודה אנשים על העזרה! לילו

N0

New member
אררר

N0 לא זוכר איך קוראים לסרט הזה... האלמן או משהו. זה שצ`אפלין מתחתן עם נשים עשירות בשביל הכסף ואז רוצח אותן... זה יכול להיות שינוי באווירה לעומת הקומדיות שלו. בכלל הייתה איזו תוכנית בערוץ שמונה עליו. על איך שהוא צילם כל מיני סצנות הפוך כדי שהן יצאו טוב וכל מני דברים מגניבים כאלה. N0

למעלה