שלום

LuCkY SoB

New member
שלום

אני חדש בפורום אבל לא צופה חדש. אני מעריץ של הסדרה מהעונה ה3 בערך ועד עכשיו, ויש לי שאלה חשובה. כמה עונות יהיו לסטארגייט? שמעתי שהעונה הזאת אולי תהיה האחרונה. עוד שמעתי שריצ'רד דין אנדרסון עוזב בסוף העונה הזאת. זה נכון? (תגידו לא) כי בלי הדמות של ג'ק זה פשוט לא אותו דבר. אהה וראיתי עד פרק 810 אז להיזהר מספויילרים
.

Echelon

New member
ברוך הבא

אף אחד עוד לא באמת יודע כמה עונות יהיו לסטארגייט. בעיקרון הסדרה הייתה אמורה להסתיים פחות או יותר באיזור העונה החמישית-שישית. אבל כמובן שזה לא קרה, והסדרה הייתה מאוד מצליחה, והמשיכו לעונה שביעית. גם היא הייתה הצלחה מסחררת, והפלא פלא - המשיכו לעונה שמינית. כמובן שהרבה השתנה וקרה בין העונות אבל אני לא אכנס לזה עכשיו. אני רק אומר שהתפקיד של ג'ק הולך ומצטמצם כי מהעונה השישית בערך הוא רצה להיות יותר עם המשפחה שלו. העונה התשיעית תבוא אלינו בקיץ שוב. אני לא יודע להגיד לך אם ימשיכו לעונה עשירית. יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא. בנוסף על כך יש את אטלנטיס. בינתיים היא רצה עונה אחת, וכבר ממשיכה לעונה שניה שגם תבוא בקיץ. עד כמה שאני זוכר מגייטוורלד, ג'ו פלנינגן (שפרד) חתום על חוזה של איזה שש שנים או משהו כזה. אני לא יודע אם זה אומר שיהיו שש עונות, אבל הייתי נותן להם לפחות איזה 4. ואחרי כל זה, ברוך הבא לפורום! תהנה!

LuCkY SoB

New member
תודה רבה

אבל עדיין לא קיבלתי ממך תשובה לגבי ג'ק. הוא עוזב או לא? כי באתר IMDB כתוב שהוא מסיים עם הסדרה ב2005, ובמקומו מגיעים שני אנשים חדשים. מישהו יודע?

Echelon

New member
לא ידוע בדיוק

אני לא רוצה לתת לך פרטים לא מדויקים, אבל כל מה שידוע עכשיו, זה שעוד לא ברור אם ג'ק בכלל יופיע בעונה 9, ובכמה פרקים. אכן מצטרפים עוד איזה 2-3 אנשים לסדרה, שתוכל למצוא עליהם מידע בכל מני מקומות. אני ממליץ על www.gateworld.com

highlander19

New member
מי אחראי על הכיבוד לחדשים ?? ../images/Emo13.gif

קבל בנתיים ממני מנות פתיחה

kinspirit

New member
האמת, לא ברור

מישהו מוכן לקחת על עצמו את התפקיד באופן רשמי?! כל קודם זוכה
וברוכים המצטרפים

למעלה