שלום!

חמעפה

New member
סליחה שפתחתי כותרת...אחרי

שקראתי את מכתב המנהלת הבנתי שעשיתי טעות אנא מנהלת - תשרשרי לי את השאלה לאיפה שנראה לך מתאים אם בכלל מתאים אם לא אפשר גם למחוק אותה כי אני במקרה לגמרי לא מגאלומנית

קפת

New member
הפורום נחלק לשניים

אלה שעוד לא החליפו שיניי חלב, ואלה שכבר אין להם שיניים וכל מה שהם יכולים ללעוס זה חלב. ואם את לא מגלומנית, אין לנו אלא להצטער על כך, ולהציע לך לרכוש במחיר מבצע ערכת הגדלת מוח, בשקל תשעים.

קפת

New member
מאמי, בשביל להגדיל מוח

צריך שיהיה אחד, טו* בגין** וויז***. במקרה שלך עדיף שנסתפק בהגדלת השדיים, לצמידות. *בשבט **שום קשר לראש הממשלה המנוח, קדישאי יקום דמו ***איפה החמור כשצריכימותו?

איך למען השם

את מתכוונת טו "וויז" עם זין? איי ביגין וויד. עם ד' אמות ועם מערכת לימבית שהתנוונה לאחרונה עקב ביקורים תכופים מדי בפורום "פלירטוטים". בנוגע לשדיים - יו קאן קיפ דה צ'יינג' אנד גיב* איט טו זה זונקי. * על הדין שלי השימוש הא-סוציאטיבי שלכם בכוכביות.

נץ666

New member
הה יש לך זין [מ]אנה ליזה ?

ממי גנבת אותו? מליאונרדו או ממייקל ?

הוי, אתה שנון.

אפשר להגיד אפילו שהשנינות שלך מזכירה לי קצת את ההברקות של דר' רשע. יכול להיות שאתה אחיו התאום?

זה שאתה חושב זה כבר טוב.

השלב הבא הוא לקחת קורס בפרוזק וכתיבה יוצרת ולשגר פה הודעה שלא תעלה על שלוש מאות מילים. הנושא ממש לא חשוב, אבל רצוי לשלב מדי פעם מילים בלועזית, ככה, בשביל הדאווין, יו נואו... אח"כ אתה יכול לספר על אתרים ארכאולוגיים שמעולם לא בקרת בהם אבל לאף אחד לא יהיה ממש אכפת בלאו הכי, כי כולם פה כבר ראו הכל וכדור הארץ לגביהם הוא סתם עוד חור פצפון וחסר משמעות במערכת השמש, ניתן בכל שלב להשחיל כבדרך אגב ציטטות של פילוסופים והוגי דעות מפורסמים (כולם, אגב, חיים ונושמים ב- GOOGLE ואם לא- אז זה הזמן לפתוח את ספר הציטטות הגדול), פסוקים מהקוראן, מהברית החדשה, ממחזות , פרסומות, הצגות ילדים, סרטים אלמים, הכל הולך, בתנאי שתוכיח ללא כחל וסרק שסיימת מינימום 12 שנות לימוד ויש לך אישור על זה מהקב"ן. אחרי שתרויח את לחמך באושר וביושר, תגיע לשלב הגמר. שלב הגמר, אם עוד לא הבנת, זהו השלב לשלוף את הסכין הקפיצית שקבלת במתנה לבר-מצוה ולהשתלח במתינות, אך בעקביות בכותבים פה. לרדת עליהם בכל המרץ ולהראות להם מאיפה משתין הכריש. אז ערכך בפורום יעלה שבעתיים וכל מי שיקרא את ההודעות שלך יגחך מול המסך וימלמל בהנאה "בא לשכונה בחור חדש". כשתרגיש שהקהל צמא להדרן - תחליף ניק ותתחפף לפורום אחר. שיתגעגעו קצת, הנבלות המגלומניאקים. זוהי עצתי לך. אתה לא חייב כמובן לקבל אותה, אבל רק שתדע שפציינטים אחרים פשטו את היד בשביל אנאליזות הרבה יותר גרועות. אם תחליט להשאר פה, שיהיה לך בהצלחה. רק אל תשכח לעשות מידי פעם חוקן חוקן ולהודות לבורא עולם את ברכת "ברוך השם אני נואם". שלך בחביבות, א.ל אפיקורסית בעל כורחה.

נץ666

New member
מתוקה - קצת בזבזת אנרגיה על מישהו

שלא ממש יטרח לקרוא מגילות ארוכות כשלך.

בחיי, אני מרגיש כאילו תיארת אותי

אחד לאחד. ואני חשבתי שאני הרבה יותר מורכב מזה.

softy

New member
אהבתי את כתב ההנחיה לניק מתחיל

רק אוסיף שכדאי גם שיהיו מונחים על השולחן שני ספרי חובה בכריכה רכה:
"האמרות היפות והגדולות מכל" זהו ספר המכיל בתוכו אמרות וציטטות של אישים חשובים מאוד וידועי שם מהעולם כולו ומתקופות שונות, שליטה טובה בציטטות האלו מראה על עומק מחשבתי והשכלה כללית רחבה.
"ניטשה - מות האלוהים ותכלית האדם" אין כמו ציטוטים מדויקים של פרידריך על מנת להפגין עוצמה, כח והבנה פילוסופית ומעמיקה של עליונות הניק הנאור על פני כל הערב רב של שאר הניקים המטופשים.

דר רשע

New member
../images/Emo12.gif

... (/¯'/................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/...... ..\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\.................\.. ...´·._ ..........\...''.... .......)..............\..... ......\.............\.......

למעלה