שלום

Guy24Gold

New member
שלום

מישהו כאן שיחק אי פעם במשחק קופסא של משחקי הכס?

Guy24Gold

New member
אכן כן

עוד מישהו חוץ ממני ששיחק במשחק חושב שהלאניסטרים מופלים לרעה? אין להם כמעט סיכוי לנצח!

Diabolic

New member
לא

לפי דעתי המשחק מאוזן תן לי את הלאנסטרים בכל זמן ואני אנצח איתם
הם מאוד חזקים ויש כאלה שחושבים שהם יותר מדי חזקים. התוספת של המשחק מתקנת כמה דברים שמונעים מהם כמה טריקים מאוד מלוכלכים.

IirionClaus

New member
לניסטרים?

בהחלט לא מסכים. לפי דעתי הלניסטרים מאוד חזקים- עצם העובדה שכמעט כל האיזורים המקיפים אותם מכילים טירות מאפשרת להם גם להשיג כמות גדולה של יחידות, וגם לנצח את המשחק במהירות תוך כדי הגנה על חלק מצומצם מהלוח (בניגוד לשאר השחקנים, שבד"כ צריכים להתפשט על נתח מכובד מהמפה).

Guy24Gold

New member
אבל טיירל וגריג'וי קורעים אותם

גרייג'וי יכולים לחסל להם את הצי בתור השני, וטיירך מונעים מהם להתשט לדרום. לאנסיטר טובים רק כשמשחקים בארבעה ומוציאים את טיירל, ואז הם יכולים להתפשט דרומה קצת. בארתיון הם בלי כל ספק הכי טובים. תוך שני תורות הם יכולים להשיג יותר מחמש טירות, אין שום אויב שצמוד אליהם, ודרגונסטון זה אחלה מקום.

IirionClaus

New member
שינוי בחוקים...

...שים לב שקיים שינוי לחוקי המשחק- Greyjoy מחליפים את המיקום שלהם עם Tyrell במד ה-raven, כלומר Tyrell מתחילים עם פעולה מיוחדת אחת ו-Greyjoy מתחילים עם 0. ככה הם לא יכולים להרוס לחלוטין את Lennister בתור השני. ושים לב שסביב Lennister יש 6 טירות, חסרה להם רק אחת ע"מ לנצח- אין להם צורך להתפשט לדרום.

Guy24Gold

New member
בכל המשחקים שאני שיחקתי

תמיד היה קלאש אוף קינגס עד התור השלישי\רביעי, אז הסדר בהתחלה לא ממש משנה.

Diabolic

New member
עדיין

עדיין אני מנצח עם כל מה שתתן לי ,לכל אחד יש נקודות תורפה ולהיפך
ולניסטר יש להם יותר יתרונות מאשר חסרונות קל לשחק איתם אפילו אם יש שלושה יריבים נגדך.

Guy24Gold

New member
אתה לא מנצח עם כל אחד שייתנו לך

עם תשחק נגד עוד ארבעה אתה? מי אז ינצח? (אני חושב שבאראתיון)

למעלה