פעם ראשונה שלי בפורום. אני לא מכיר יותר מידי שירים של הלהקה, אבל "מת" על השירים (שבטח יצאו לכם כבר מכל חור...) Muscle Museum Time Is Running Out - מאוד אהבתי את הקליפ, ממש מתאים לשיר Unintended (סליחה על השגיאות כתיב) סתם רציתי לחלוק...
דווקא הם לא יצאו מכל חור טוב נו, אולי רק TIRO כי אני מכירה אותו כבר יותר מידי זמן (שנה בערך) אבל מאסקל ואנינטנטד יחסית חדשים בשבילי (חצי שנה.. חח) הקיצר תהנה
תודה לכולם. שמח שיש עוד אנשים שאוהבים את מיוז. כבר חרשתי שנה וחצי על השירים שכתבתי למעלה, ועדיין אני מתרגש מבפנים בכל פעם שאני שומע כל אחד מהם!!! הבעיה היא שחוץ מהשירים הנ"ל ועוד מספר מועט של שירים (כגון plug in baby) אני לא מכיר שירים שלהם יותר מידי. על מה אתם הכי ממליצים? ולשאלה שהייתה פה שירים נוספים שאני אוהב: Tenecious D - Tribute - פשוט ענק! אגב להקה גדולה... System of a down - chop suey - הידוע Cradle of a filth - her ghost in the fog - בטח אני היחיד שאוהב אתזה... Metallica - Turn the page - בעיני למרבה ההפתעה זה השיר הכי טוב שלהם שירים נוספים שאני "מת עליהם" משנות התשעים: Smashing Pumpkins - Tonight Tonight Silver Chair - Tomorrow / Anthem for the year 2000 Manic Street Preachers - Design for life / the everlasting aerosmith - hole in my soul - כן מה לעשות אני מעדיף שירים שהם פחות מפורסמים... והרשימה עוד ארוכה ארוכה... אגב איזה שירים טובים בסגנון ישנם בימינו? אני כבר לא מכיר כלום... (וסליחה על ההסטה מ- מיוז)
האמת שזאת להקה קצת קשה בפעם הראשונה ששומעים אבל אני שומע רק 4 שירים שלהם ומה שציינת הוא אחד מהם וסיסטם אוף דון להקה הכי שולטת שיש באמת שהיא להקה נעקית ולשאלה שלך: איזה שירים של מיוז? אז אני ימליץ לך על התחלה: new born fury micro cuts escape tsp enterally missed :] לבנתיים זה מספיק:]
Sunburn חובה, שיר יפיפה עם פסתר כמו שאניאוהבת וגם קליפ מגניב. fury Citizen Erased Hyper Music Space Dementia Cave endlessly Hate This & I'll Love You ואני אעצור פה.
בעיקרון אין שיר של מיוז שלא טוב אז מה שלא תשמע תאהב.